Er staat een mooie wedstrijd op het programma voor aankomende zaterdag in de tweede divisie. VV Katwijk neemt het in eigen huis op tegen Jong Sparta. Twee ploegen die nagenoeg hetzelfde hebben gepresteerd dit seizoen. Het betekent de huidige nummer vier tegen de huidige nummer vijf.

De thuisploeg heeft na zeven wedstrijden dertien punten weten te verzamelen. Ze zijn op dit aantal gekomen door vier overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen. De vorm van de ploeg is dus redelijk, want hoewel de laatste twee uitduels zijn gewonnen, is het laatste thuisduel verloren van Excelsior Maassluis met 2-4.

Zoals gezegd ontlopen Jong Sparta VV Katwijk elkaar niet veel. De Rotterdammers hebben tot nu toe vijftien punten weten te behalen, door vijf keer te winnen en twee nederlagen te incasseren. Na twee wedstrijden achter elkaar te hebben verloren, is de ploeg sterk terig gekomen. De laatste drie wedstrijden wist Jong Sparta te winnen.

De bezoekers hebben dus heel lichtelijk het voordeel in hun vorm ten opzichte van de thuisploeg. Toch zit het zo dichtbij elkaar dat het er van alles mogelijk is, zeker gezien het voordeel van het fanatieke publiek bij VV Katwijk. Wanneer de Katwijkers weten te winnen gaan ze de tegenstander voorbij op de ranglijst.

De wedstrijd staat op het programma voor zaterdag 15:30 in het Sportpark De Krom.

Geef een reactie