Districtsbeker: FC Oudewater – FC ‘s-Gravenzande

De vrouwen van RVVH wonnen en verloren maar sluiten de poulefase van de KNVB beker met een goed gevoel af.  Het eerste team won afgetekend bij eersteklasser Lyra waar het tweede dapper streed tegen de vrouwen van Ter Leede.

 

De derde wedstrijd in de poulefase bracht de vrouwen van RVVH naar De Lier. Tegen eersteklasser Lyra werd het afgetekend 0-9 voor de Ridderkerkse Topklasser.  Uiteraard was RVVH  het aan haar stand verplicht de punten uit het Westland mee te nemen. Nieuwkomer Chanel Zimmerman zorgde al vroeg in de wedstrijd voor een 0-1 voorsprong.  Lyra kon geen vuist maken tegen de veel hoger geklasseerde tegenstander. Dat gaf RVVH de ruimte om voor rust uit te lopen naar 0-4 door doelpunten van Viviane Verheijen, Fu-sang Pott en een ongelukkig eigen doelpunt van Lyra. Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Celine Bruens tekende de 0-5 aan waarna Pott en Verheijen er elk nog twee scoorden.

 

De dames van RVVH 2 hadden het zwaar tegen Ter Leede. De vrouwen van Ter Leede strijden ieder seizoen voor het kampioenschap in de Topklasse. RVVH streeft er naar zich te handhaven in de eerste klasse. Ondanks inzet en strijd  kwam RVVH niet tot scoren. Ter Leede maakte er zeven. Ondanks de 0-7 nederlaag zag trainer van de Veen veel aanknopingspunten voor een goede start van de competitie.

Geef een reactie