Westlandia neemt punt mee uit Rosmalen

Aanstaande zaterdag staat er in de Tweede Divisie een mooie wedstrijd op het programma. Om 18.00 speelt Jong Vitesse thuis tegen BVV Barendrecht. Jong Vitesse is na acht speelrondes terug te vinden op plek twaalf, terwijl het ploeterende Barendrecht sop plek zeventien staat in de Tweede Divisie.

Vorig jaar werd deze wedstrijd in Arnhem twee keer gespeeld. De eerste wedstrijd eindigde in een spektakelstuk, met een 4-4 als uitslag. Vanwege het feit dat Jong Vitesse aantrad met drie spelers die werden aangemerkt als spelers van het eerste elftal, kreeg de ploeg drie punten in mindering en moest het duel overgespeeld worden. De inhaalwedstrijd werd met 0-2 gewonnen door Barendrecht.

Jong Vitesse
Jong Vitesse boekte afgelopen weekend een knap resultaat, want de ploeg wist koploper IJselmeervogels te verslaan. De ploeg liet zien dat ze uit de degradatiezonde wilden komen en speelde erg gretig. In de tweede helft sloeg de ploeg na vijftien minuten twee keer toe, waarna de ploeg een slotoffensief overleefde. IJselmeervogels scoorde vijf minuten voor tijd nog wel de 2-1, maar dat bleek niet genoeg te zijn.

Barendrecht
Afgelopen zaterdag lukte het Barendrecht weer niet om een overwinning te pakken. Tegen GVVV werd het op sportpark De Bongerd 1-1. Het gelijkspel was redelijk terecht gezien de kansen voor beide ploegen en het spelbeeld. GVVV was in de beginfase sterker en dat resulteerde ook in een 0-1 voorsprong. Voor rust kreeg de ploeg uit Veenendaal nog een aantal kansen en mocht Barendrecht blij zijn dat het maar 0-1 stond.

In de tweede helft zagen we een stuk beter voetballend Barendrecht, en na 5 minuten stond het alweer 1-1. Barendrecht bleef goed spelen en kreeg nog een aantal goede kansen. De slotfase was voor GVVV, maar de keeper van Barendrecht bewees dat hij een betrouwbare keeper was.

De wedstrijd Jong Vitesse – BVV Barendrecht begint zaterdag om 18.00 op Trainingscomplex Papendal.

Geef een reactie