Voorbeschouwing: De Meern - IFC

Afgelopen weekend speelde Ameide thuis tegen Hardinxveld. De thuisploeg pakten in de slotseconde een punt, iets waar ze gezien de verhoudingen op het veld wel redelijk wat recht op hadden.

Afgelopen wedstrijd
In het begin van de wedstrijd had Hardinxveld de bal, en zakte het na een tijdje wat terug op de eigen helft. Dat resulteerde uiteindelijk in een goal voor Ameide, een vrije trap op de rand van de zestien werd goed binnengeschoten. Na de goal kreeg Hardinxveld gelijk de kans om gelijk te maken, maar dat lieten ze na. Even later werd alsnog de gelijkmaker gescoord.

In de tweede helft kregen beide ploegen wat redelijke kansen en zagen we een aantal goede reddingen. Tien minuten voor tijd nam Hardinxveld de leiding, doordat een schot van richting werd veranderd door een Ameide-verdediger. In de allerlaatste minuut kreeg Ameide nog een corner die werd binnen gewerkt in een overvol strafschopgebied. Een punt voor beide ploegen dat gezien de wedstrijd wel verdiend was. Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout wou na afloop van de wedstrijd dan ook niet spreken van een gestolen punt. Voor Hardinxveld was het alweer het derde gelijkspel op rij.

Aankomende wedstrijd
Ameide speelt zaterdag uit Alblasserdam om 14.30. Alblasserdam is op de 8e plek terug te vinden en Ameide op de zevende plek. Het beloofd dus een mooie pot te worden tussen de middenmoters.

Voor Hardinxveld staat er een wedstrijd op het programma tegen de nummer 5 van de competitie Schelluinen. De ploeg heeft uit drie wedstrijden zes punten maar verloor vorige week wel van Arkel met 0-3.

Geef een reactie