Erwin krijgt de eer om, na de aftrap van Zlatan, het nieuwe item ‘De Kerstboom Van…’ een vervolg te geven. Het was een zware taak om de opstelling van Zlatan te overtreffen, maar Erwin zijn team zou zeker hoge ogen gooien tegen dit team. Erwin is pas 23 jaar en speelt als rechtsbuiten voor HSV Hoek. Hiervoor heeft hij gespeeld voor VV Goes, Feyenoord en VV Kwadendamme.

 

We beginnen met de trainer. Erwin kiest Rogier Veenstra als zijn beste trainer tot nu toe. “Onder deze trainer heb ik mezelf in 2 seizoenen ontwikkeld tot een scorende buitenspeler met veel zelfvertrouwen.”

Als de naam van de trainer je nog geen belletje doet rinkelen doet de naam van de keeper dat zeker wel. “Justin Bijlow, op trainingen vaak tegen gespeeld. Geweldige keeper die zich blijft ontwikkelen.”

Over op de verdediging. We beginnen met de rechtsbackpositie. “Fabian Wilson, geweldige wedstrijd mentaliteit en niet te stoppen.” De volgende twee centrale verdedigers zijn ook zeker noemenswaardig. De één is zichzelf volop aan het ontwikkelen en de ander bewijst zich telkens weer voor een Italiaanse grootmacht. “Jan-Paul van Hecke, 1 seizoen met Jan-Paul bij Goes gespeeld. Ongelofelijk talent waar ik nu elke week van geniet. Matthijs de Ligt, in mijn laatste jaar bij Feyenoord als spits tegen gestaan. Hij was toen 2 jaar jonger dan ik maar daar merkte ik niet heel veel van..” Om de verdediging dicht te timmeren hebben we nog een linksback nodig. “Tyrell Malacia, een linksback met alle kwaliteiten die hij daarvoor nodig heeft.”

Het 3-koppige middenveld zorgt ook voor erg mooie namen in Erwin zijn kerstboom. Beginnend met een naam die enorm veel potentie had, maar die helaas nooit waar heeft mogen maken. “Abdelhak Nouri, de wedstrijd dat ik tegen de Ligt stond moest ik ook de opbouw verstoren. Dit ging niet zo heel makkelijk omdat Nouri op 6 speelde..” De volgende naam is voor iedereen bekend, maar mag zeker niet missen in Erwin zijn kerstboom. “Frenkie de Jong, in de jeugd vaak van Willem II verloren, omdat hij niet van de bal te krijgen was.” Rick Impens is vervolgens de laatste middenvelder. “Heerlijke speler om als aanvaller mee te spelen. Altijd oog voor de steekbal.”

Tenslotte de aanvalslinie. Beginnend op de rechtsbuiten positie. Een naam die zich na zijn transfer gelijk vestigde in Engeland. “Steven Bergwijn, super snelle aanvaller die het elke verdediger moeilijk kan maken.” Linksbuiten Mo El Hankouri was teamgenoot van Erwin in zijn tijd bij Feyenoord. “Ik heb zes jaar met hem gespeeld en verre weg de speler met de meeste techniek waarmee ik heb gespeeld.” Als piek op de kerstboom eindigen we met de spitspositie. “Daniël Wissel, een spits waarmee ik een goeie klik in het veld had. Komt veel in de bal waardoor er ruimte vrij komt om diep te gaan.”

Een prachtige opstelling van mede- en tegenspelers in Erwin zijn nog jonge voetbalcarrière. Hopelijk gaan we in de toekomst Erwin zijn naam ook vaker horen.

Klik hier voor meer kerstbomen
Klik hier voor meer artikelen over HSV Hoek