Voor komend seizoen zijn er een aantal wijzigingen in de technische staf bij VV De Meeuwen uit Zoutelande. Ook heeft de Zeeuwse tweedeklasser nog een aantal vacatures openstaan voor seizoen 2020-2021.

swapphone 1

Trainers:

 • Ruud Verbeek stopt als assistent-trainer bij de 1e selectie, maar blijft bij De Meeuwen betrokken als keeperstrainer. Mark Roelse gaat Ruud opvolgen als assistent-trainer van ons vlaggenschip.
 • Pieter Roelse wordt de opvolger van Adrie van Belzen als trainer van de 2e selectie en coach van Meeuwen 2. Hij zou de opvolger van Ruud worden, maar voor zijn toekomstige TC2 opleiding is het nodig, dat hij nu een eigen elftal traint.
 • Octo Turlette gaat volgend seizoen Wilfred Aserie assisteren bij de trainingen van de Meeuwen Vrouwen selectie. Hij neemt deze taak over van Nienke Besselink en Noëlle Verhage, die als leidsters verder blijven gaan bij de Meeuwen Vrouwen.

Leiders:

Dit seizoen stoppen vier leiders met hun begeleiding van een elftal, na een lange periode van leiderschap: Sjaak Lankhaar (M1), Jorim Duvekot (M4), Koen Vader (M5) en Wilko Verstraate (M5).  Bedankt  allen voor de  vele jaren van tijd en inzet voor onze club, waarin jullie de spelers van  jullie elftallen van dienst zijn geweest, door de organisatie rondom die elftallen voor jullie rekening te nemen.  Chapeau voor deze prestatie!

 • Mark Roelse gaat de taak van Sjaak overnemen als leider van het eerste, samen met Lourus Roelse.  Als oud-speler weet hij wat er allemaal bij komt kijken. Hij combineert deze taak met die van assistent-trainer en zal dus vaak te zien zijn op ons sportcomplex.
 • Jack Marteijn wordt naast Henk Willeboordse leider van Meeuwen 2, waar hij de hem bekende jeugdspelers verder kan begeleiden in hun voetbal ontwikkeling.
 • Ricardo Bambacht blijft ook volgend jaar Meeuwen 2 steunen als vaste grensrechter.
 • Luciano Lorello wordt de opvolger van Jorim. Samen met Martin Dekker, Thijs Francke en Gerhard van Keulen gaan ze de organisatie voor hun rekening nemen rondom Meeuwen 4.

Vacatures:

 • Meeuwen 5 moet het komend seizoen op zoek gaan naar nieuwe leiders, want Koen en Wilko willen het stokje graag overhandigen aan iemand van de volgende generatie.
  Zo ontstaan dus   3 à 4  vacatures voor (parttime) leider  Meeuwen 5.
  Wie (uit de omgeving) van Meeuwen 5 pakt de uitdaging op?
 • Ook de leidsters en speelsters van de Vrouwen elftallen van de Meeuwen willen nog dringend een collega verwelkomen  die de vacature (parttime) leider Meeuwen VR  opvult.

Belangstellenden voor deze vacatures kunnen inlichtingen inwinnen bij de Contactpersonen TC-senioren  of bij het bestuurslid voetbal senioren  Jan Roelse (06 – 1857 9423).

Bron: vv De Meeuwen

Vindt hier meer informatie over De Meeuwen.
Een ander artikel lezen over De Meeuwen? Klik dan hier.