Het is weer maandag, dat betekent een nieuwe Club van de Week! Deze week wordt VV Arnemuiden in het zonnetje gezet! Gedurende de week worden er artikelen geplaats over clubiconen, spelers en trainers van de gelijknamige dorpsclub. Houdt onze facebookpagina en onze website goed in de gaten om dit niet te missen!

banner_koningsport_small_VJ
VV Arnemuiden is opgericht op 26 november 1945. Momenteel heeft de mooie dorpsclub ruim 500 leden, waaronder 200 jeugdleden. Naast vijf seniorenteams, beschikt VV Arnemuiden ook over een damesteam. De Zeeuwse vereniging voetbalt inmiddels alweer een tijdje op Sportpark ’t Hart, standaard in het rood en geel. Leden konden toentertijd zelf een nieuwe naam voor het sportpark bedenken en opsturen. ’t Hart is zeker niet slecht bedacht. Zo staat er op het spandoek van Arnemuiden een hart en voor iedere wedstrijd klinkt ook nog eens het nummer ‘Hart voor Erremuu’. Daarnaast is er ook nog eens de jaarlijkse Hart voor Erremuu-cup, dat altijd in de eerste 3 weekenden van juni gehouden wordt. Vaak de ideale seizoensafsluiting voor jong en oud. Want wat ooit begon als enkel een jeugdtoernooi, daar is sinds 2017 ook ruimte voor het 35/45+ voetbal. Het eerste elftal komt momenteel uit in de zaterdag tweede klasse E.

De club uit het vissersdorp heeft een rijke historie en bestond vorig jaar maar liefst 75 jaar! Ter ere van dit mooie jubileum worden er allerlei activiteiten georganiseerd, die helaas dankzij de coronacrisis nog even in de wachtrij staan. Wel is er in samenwerking met Jumbo Van Overveld een voetbalplaatjesactie getart. Bijna alle leden zijn op de foto geweest en bezoekers van de supermarkt konden sparen voor alle talenten van VV Arnemuiden. Ook de presentatie van het jubileumshirt staat nog op de planning.

Deze week staan er interviews op de planning met speler Maurice Elenbaas, trainer Cor Schroevers en clubiconen Marie-Jeanne de Vos en Willen Meulmeester. Benieuwd naar deze verhalen? Houdt onze Facebookpagina en website goed in de gaten!

Bron & foto: VV Arnemuiden

Meer artikelen lezen over VV Arnemuiden? Klik hier.
Klik hier voor meer informatie over VV Arnemuiden.