Het is weer maandag, dat betekent een nieuwe Club van de Week! Deze week wordt VV Serooskerke in het zonnetje gezet! Gedurende de week worden er artikelen geplaats over clubiconen, spelers en trainers van de gelijknamige dorpsclub. Houdt onze facebookpagina en onze website goed in de gaten om dit niet te missen!


Op 20 mei 1948 werd er een vergadering gehouden in het oude vergaderlokaal “Samenwerking” gelegen aan de voormalige Dorpsstraat te Serooskerke. Na deze drukbezochte uiteenzetting door de heer M.J.W. Brasser werd besloten een voetbalvereniging op te richten. Tijdens deze vergadering gaven al 38 personen zich op als lid bij VV Serooskerke.

Na al vele mooie successen en hoogtepunten te hebben meegemaakt, waaronder meerdere promoties en wedstrijden tegen profs NAC Breda, FC Utrecht en ADO Den Haag, spelen de blauwwitten al weer een aantal seizoenen in de zaterdag tweede klasse. Iedere dag van deze week komen er interviews online met clubiconen van VV Serooskerke. Check onze Facebookpagina om dit niet te missen!


Foto & Bron: VV Serooskerke

Meer artikelen lezen over VV Serooskerke? Klik hier.
Klik hier voor meer informatie over VV Serooskerke.