Het voorjaar is weer in het land. Tijd voor voetbal d’r bie om naar buiten te gaan na een winter in de zaal gevoetbald te hebben.

Voetbal d’r bie? Wat is dat? Voetbal d’r bie is onderdeel van commissie d’r bie. Naast voetbal worden ook zwemlessen, paardrijden en uitstapjes vanuit de commissie georganiseerd. Commissie d’r bie is ontstaan, doordat enkele ouders van een kind met een functiebeperking opmerkten dat er voor hun kinderen geen vrije tijdsactiviteiten georganiseerd werden. De naam, commissie d’r bie, is gekozen omdat men graag wil dat deze kinderen niet langs de zijlijn staan, maar er echt bij horen door mee te kunnen doen met activiteiten. Erbij zijn, of op z’n Cadzands, d’r bie!

EIGEN NIVEAU
Voetbal d’r bie is aan het vierde seizoen bezig. Elke tweede woensdag van de maand wordt er een uur getraind met een trouwe groep jongens op het voetbalveld van SV. Oostburg. In de winter lekker warm in de zaal. Ieder voetbalt op zijn eigen niveau. Beperkingen zijn geen enkel probleem. Als je wilt kan je (bijna) alles!. De trainingen hebben altijd een vrolijke toon maar natuurlijk moeten de oefeningen wel zo goed mogelijk uitgevoerd worden. De trainingen worden gegeven door Patrick de Sutter en Jeroen Hertogh. Overigens speelt het team geen wedstrijden. Het gaat voornamelijk om het plezier in het voetballen, lekker bewegen en samen sporten.

Nieuwe voetballers zijn altijd welkom. De doelgroep is van 6 tot 26 jaar. Informatie en aanmelden kan via email jeroenhertogh@zeelandnet.nl.