Ik heb jullie hulp weer nodig om een club te vinden aub. 

Mijn naam is Vincenzo Frangiamore. Ik ben een trainer met: Enthousiasme, ambities en passie. Ik heb een diploma UEFA C met licentie,OEFENMEESTER III , ik wil graag ook de UEFA B halen in 2020/21. De ervaring als trainer van selectieteams bij Marbella,Ojen, Westhoek, zeelandia Middelburg, Yerseke,Bruse Boys.(pupillen, junioren en senioren). Voetbalervaring op selectie niveau bij Palermo, Sampdoria,Inter Milan, Ajax, Haarlem, Swift, Crystal Palace, Almere,Nastic tarragona, Marbella.

Een voetbal visie die gericht is op verzorgd en aanvallend voetbal. De kwaliteit om spelers individueel en als team beter te maken. Ik heb erg veel interesse in jeugdvoetbal. Organisatorisch vermogen, Niet alleen kennis en ervaring zijn van belang. Bepaalde persoonskenmerken vind ik minstens zo belangrijk. Dat betekent dat ik:
Open staat voor feedback van spelers, staf en technische commissie. Goed wil samenwerken met het kader, de spelers, technische commissie en bestuur Kan omgaan met tegenslagen, teleurstellingen en conflicten Mijn zelf niet alleen verantwoordelijk voel voor het elftal maar ook interesse toont voor leden en supporters.

Een goed normen- en waarde besef heb en dat ook uitdraagt Taken: Verzorgen van trainingen van het elftal op dinsdag- en donderdagavond Coachen en begeleiden van het elftal op wedstrijddagen.Wekelijkse afstemming met de trainers van andere elftallen en de technische commissie. Ik heb geen probleem om te reizen heb genoeg vrij tijd. Mvg Vincenzo Frangiamore

Als voor mij jullie zou kiezen, krijg jullie de spijt van! Ik ben te enthousiast,te ambitieus,te veel passie voor voetbal,ik hou alleen van promoveren,ik kan van een slechte spelers de best van maken,nooit conflict in mijn groep maar gezellige, pasta avond bij de club want ik hou mij bezig ook in de cantine ook bezoeken van jeugd, pupillen en senioren wedstrijden. ik kom liefste 6 dagen in de week bij velden bj de club.En ben ook bereid om te verhuizen daar naartoe met familie. Dus als ik in jou was zou heel goed nadenken!

Hoofdtrainer per direct beschikbaar!
Als u contact wil opnemen stuur een mail : Vfrangiamore8@gmail.com

Gr Vincenzo Frangiamore