OOSTERLAND – Waar op het veld het eerste elftal van SV Duiveland de competitie in de 3e Klasse B van het zaterdagvoetbal goed was gestart, daar gaat het met de club op het gebied van sponsoring ook crescendo. Tot tevredenheid van Hans van der Have, voorzitter van de vereniging én sponsorcommissie.


“Het is jammer dat vanwege de corona nu alles stilligt en er veel slechtnieuwsverhalen overal te horen en lezen zijn. Binnen SV Duiveland proberen we ook in deze tijd toch zoveel mogelijk de zaken positief te bekijken. We waren goed gestart en helaas ligt het bij de senioren sportief gezien even stil, maar achter de schermen zijn we nog altijd volop bezig met de toekomst van de vereniging. En daarbij hebben we op het gebied van sponsoring enkele mooie successen geboekt zoals het verlengen met de hoofd- en de subsponsor. En daar zijn we erg blij mee.”

Hoofdsponsor Gebr. Beije B.V. zette onlangs de handtekeningen onder een nieuwe overeenkomst die ze nog eens drie seizoenen verbindt met SV Duiveland. Het tekent ook de verbondenheid tussen beide partijen, want al sinds 2008 prijkt de naam van Gebr. Beije B.V. op de shirts en is men hoofdsponsor. “Het feit dat Marc Dooge en Jaco de Bruine zich zo verbonden voelen met onze club dat zegt natuurlijk veel. Het is immers al voor de vijfde keer, dat de overeenkomst met deze hoofdsponsor wordt verlengd, een unicum voor ons en daar zijn we trots op.”

En Van der Have heeft op sponsorgebied nog meer goed nieuws te melden, want ook Tandartspraktijk Mondiaal heeft als subsponsor toegezegd de overeenkomst te verlengen, terwijl ook Horecagroothandel De Kreij zijn overeenkomst heeft verlengd. “En dat zegt ons héél veel, dat een horecaondernemer die zelf nu weinig tot nauwelijks afzet heeft tóch besluit om bij ons verder te gaan in deze tijd. Het zegt ons, dat we als club op de goede manier met onze sponsoren omgaan. Want voor ons zijn ze een essentieel onderdeel van onze vereniging. Daar investeren we ook in. We hebben als vereniging een hele grote groep heel trouwe sponsoren, grote en kleine die ons allemaal evenveel waard zijn.”

“Ze zorgen er allemaal voor, dat we de leefbaarheid in ons dorp zo hoog mogelijk houden en elkaar steunen waar nodig. Door elkaar wat te gunnen en te waarderen zie je, dat er mooie en langdurige relaties ontstaan die zéker in moeilijke tijden enorme waarde hebben. Niemand wordt rijk van het sponsoren van een kleine dorpsclub, maar de gunfactor zorgt wel voor een enorme verbondenheid en dat is binnen het ‘ons-kent-ons-clubje’ dat SV Duiveland is goud waard.”

Klik hier voor meer informatie over SV Duiveland
Klik hier voor meer artikelen over SV Duiveland