Zaterdag-vierdeklasser Apollo’69 is bezig aan een wisselvallig seizoen. De ploeg uit ’s-Gravenpolder bivakkeert in de middenmoot en wisselt goede wedstrijden af met minder goede wedstrijden. Volgens middenvelder Jelle Goeree zit er dit seizoen ook niet veel meer in. “Op dit moment is de vierde klasse een prima niveau voor ons.”

 

De inmiddels 22-jarige Goeree is sinds kleins af aan betrokken bij de club en kan dus gezien worden als een ware clubman. “Ik heb altijd bij Apollo’69 gevoetbald. Ik ben op mijn vijfde begonnen en voetbal nu zeventien jaar bij de club. Ik heb er alles aan gedaan om het eerste elftal te halen.“

De defensieve middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen als basisspeler in het vlaggenschip van Apollo’69 en is ambitieus. “Ik wil bepalender worden. Ik vind dat ik als verdedigende middenvelder meer goals moet maken en meer assists moet leveren. Een verbeterpunt van mij is dat ik moet proberen meer mijn rust te bewaren. Een sterk punt van mij is dat ik in een wedstrijd altijd hard werk en een goed inzicht heb. Als middenvelder vind ik dat erg belangrijk. Wij hebben bij Apollo’69 een jong, maar getalenteerd elftal waar de nodige potentie in zit.”

In de toekomst hoopt de 22-jarige middenvelder nog een stap te kunnen maken met zijn Apollo’69. “Als wij als elftal bij elkaar blijven en er komen wat versterkingen bij, kunnen we hoge ogen gaan gooien.  Ik heb als doel om uiteindelijk te promoveren naar de derde klasse en daar een vaste waarde te worden. Vooralsnog is dat niet realistisch.”

De realistische Goeree ziet ook positieve ontwikkelingen binnen het team. “We zijn organisatorisch enorm gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Vorig seizoen kregen we teveel doelpunten tegen en vaak onnodig ook. Dit seizoen gaat dat een stuk beter. We krijgen nu minder doelpunten tegen, omdat de organisatie beter staat. Hier hebben we veel op getraind en het is mooi om te zien dat de ontwikkeling zichtbaar is.”

Meer informatie over Apollo’69? Klik hier.
Klik hier voorde volledige krant van Beveland.