VCK

Zaterdag 12 oktober om 14:30 wordt de wedstrijd gespeeld waar u als lezer en wij van de redactie al heel de week naar toe hebben geleefd. Namelijk De Noormannen 1 tegen VCK 1.
De wedstrijd zal op sportpark de Prelaat in Westkapelle plaatsvinden.

Het duel uit de 3de klasse A belooft een interessante pot te worden. Want VCK staat op dit moment in de middenmoot met vier punten uit drie duels. De Noormannen hebben nog nul punten dus zij zullen gebrand zijn om te winnen.

Afgelopen week kon u ook lezen over de verwachtingen van de betrokkenen. Speciaal voor u hebben we ze nog een keer op een rijtje gezet.

Pieter Hage (Speler van het eerste):
Toch blijft Pieter nuchter want na drie wedstrijden weet je eigenlijk vrij weinig. “We moeten elke wedstrijd met volle overtuiging spelen, ook tegen de Noormannen al staan ze op dit moment laatste. Als we tegen de Noormannen goed voor de dag komen moeten we de drie punten welk pakken en dan gok ik op een uitslag van 1-3 winst.”

David Scheermeijer (Clubicoon):
Tot nu toe heeft de tegenstander van aanstaande zaterdag nul punten behaald, maar dit is voor David geen reden om met hoge uitslagen te komen. ‘’Ik denk dat ze daar toch wel voor punt moeten gaan. Qua uitslag zal het niet met veel doelpunten zijn, ik denk een 1-1.’

Gert Jan Wisse (Bestuurslid):
Aankomende zaterdag staan De Noormannen op het programma. Wisse hoopt het resultaat van vorig jaar nog een keer neer te kunnen zetten. ‘’Vorig jaar speelden we daar één van onze beste wedstrijden van het seizoen. Ik geloof dat we toen 1-4 wonnen. Als we zaterdag kunnen winnen geeft dit ons hoop voor de komende wedstrijden.’’

Een bericht voor VCK-Koudekerke: Wij van VoetbalJournaal willen graag VCK bedanken voor de fijne samenwerking tijdens deze week. Wij wensen beiden teams aankomende zaterdag een mooie wedstrijd toe en moge de beste winnen.

Foto’s: VCK Koudekerke en VV De Noormannen