Fikse tegenvaller voor Hiep Nguyen van VV Goes

Waar de selectie van VV Goes de eerste training afwerkte was Hiep Nguyen slechts toeschouwer. Na een vervelend moment tijdens een training met de zaterdagtak van de club wist hij al snel dat het mis was. ‘Ik wilde versnellen met de bal aan mijn voet maar kreeg een klein duwtje. Hierdoor verloor ik mijn balans en belandde op mijn rechterbeen waarna ik een flinke klap hoorde. Toen wist ik meteen dat het niet goed zat, zoiets had ik nog nooit meegemaakt,’ blikt Nguyen terug.

swapphone 1

Afgelopen zaterdag wachtte Hiep een MRI-scan en later deze week zal de uitslag van het letsel bekend worden gemaakt. ‘Na dat moment op de training heb ik meteen de fysio geraadpleegd maar ook hij kon niet precies zeggen wat er mis was, wel gaf hij aan dat er wellicht iets mis zou kunnen zijn met mijn kruisband.’ Dat bleek ook het geval te zijn. Deze week kreeg de twintiger, die aan zijn 3e seizoen in het vlaggenschip van Goes zou beginnen,  te horen dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en dus noodgedwongen een streep zal moeten zetten door het komende seizoen. ‘Ik had er vertrouwen in en hoopte dat het mee zou vallen maar dit viel vies tegen. Ik heb nog nooit een zware blessure gehad en had echt veel zin in het nieuwe seizoen omdat we nu ook weer het veld op mogen,’ treurt de middenvelder.

Na dit incident besloot de Zeeuwse derde divisionist meteen voorzorgsmaatregelen te nemen om andere soortgelijke gevallen te voorkomen. De club besloot dat er geen spelers meer mochten meetrainen met de zaterdagtak. Trainer Kevin Hollander bleef nuchter en verweet dan ook niemand iets in deze kwestie: ‘Het is altijd positief als spelers extra willen trainen en dat juichen we alleen maar toe, we hadden hier dus ook geen problemen mee. Toch wilde ik na de blessure van Hiep de risico’s op zulke gebeurtenissen beperken en ik neem natuurlijk niemand iets kwalijk. Dit kan ook in het dagelijks leven gebeuren als je pech hebt.’

Bron: VV Goes

Lees hier meer op de website van VV Goes.
Lees hier meer artikelen over VV Goes.