In aanloop naar de start van het komende seizoen is de donderdagmorgen werkgroep van VVR druk geweest aan de slag om de velden speel gereed te maken.

HappyPoint_desinfectie

Zo werd het B-veld onlangs uitgelijnd. De overige velden zullen spoedig volgen net als andere noodzakelijke werkzaamheden. Denk hierbij aan plaatsing van de doelen en nalopen van de netten. Speciaal dank aan onze onmisbare vrijwilligers!

Ook de gemeente heeft niet stil gezeten. De velden liggen er keurig bij en het A-veld is voorzien van een nieuwe bestrating en afrastering. Zo blijft het bij VVR er allemaal netjes bij liggen en is alles weer klaar voor het nieuwe seizoen om gebruik van te maken.

Sinds maandag 10 augustus kan men zich inschrijven voor vrijwilligerstaken in de Voetbal app (zie handleiding). Op 1 dag tijd ontvingen wij al 50 inschrijvingen waar wij als vereniging enorm dankbaar voor zijn. Vanzelfsprekend zijn hiermee nog niet alle openstaande diensten vervuld dus schrijf je nog snel in vóór 24 augustus. Na deze datum zal de ”Vrijwillig Verplicht” commissie de diensten zelf gaan invullen. Met elkaar, is voor elkaar. Laten we er alles aan doen om dit tot een succes te maken & ervoor zorgen dat het een prachtig voetbalseizoen gaat worden!

Klik hier voor meer informatie over VVR
Voor meer artikelen van VVR klik hier