V.V. Bavel

De wegen van Mark van Gils en het eerste vrouwenteam van v.v. Bavel scheiden na afloop van het huidige seizoen. Dat besluit is in onderling en goed overleg genomen.

De oefenmeester is bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van de vrouwen van v.v. Bavel. Van Gils kan terugkijken op een mooie en succesvolle tijd. In de afgelopen vier jaar won hij onder andere de KNVB-districtsbeker en promoveerde hij met zijn elftal naar de landelijke hoofdklasse. Bovendien speelde hij met zijn team dit jaar in de achtste finale van de KNVB Beker een historische thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Ajax. Allemaal mooie resultaten en herinneringen, waar de club Van Gils enorm dankbaar voor is.

V.V. Bavel VR1 bivakkeert momenteel op de laatste plaats in de landelijke hoofdklasse B. Binnen de club is echter al het vertrouwen aanwezig dat de ommekeer nabij is.

Ook commissievoorzitter vrouwen- en meidenvoetbal, Hans van Nijnatten, prijst Van Gils zijn inzet. “We zijn Mark, een echte clubman, enorm dankbaar voor de energie die hij in onze club stopt. We gaan echter ook weer snel de focus richten op de actualiteit. Focus op het team, de trainingen en wedstrijden. Dat is in deze moeilijkere fase hard nodig.”

Geïnteresseerde hoofdtrainers kunnen zich vanaf heden kandidaat stellen. Motivatie en CV kunnen worden gestuurd naar meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl.

Foto: Ron Magielse, PIX4PROFS

Lees hier een ander artikel over de vrouwen van V.V. Bavel.
Meer informatie over V.V. Bavel leest u hier.