bsc-trainersnieuws

De Corona periode waarin we zitten zorgt niet alleen voor belemmeringen en onrust, het zorgt ook voor bezinning. Na uitvoerig overleg met het bestuur van BSC is Rick Schimmel tot het besluit gekomen om aan het eind van dit seizoen 2020/21 te stoppen als hoofdtrainer.

Rick is naast trainer van het eerste de afgelopen jaren ook nauw betrokken geweest bij de bredere ontwikkelingen binnen de vereniging. In overleg met de club wordt er bekeken welke rol Rick gaat vervullen om op een andere manier een substantiële bijdrage te leveren aan de toekomst en verdere professionalisering binnen de BSC organisatie.

BSC gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en zal eerst intern zoeken naar de beste keuze. Het bestuur betreurt het besluit van Rick ten zeerste maar is blij en verheugd met het feit dat hij voor de club behouden blijft. Wij gaan gretig gebruik maken van zijn ervaring en expertise op voetbaltechnisch gebied.

Rick geeft aan trots te zijn op de spelers en de samenwerking. Hij voelt zich verrijkt door het feit dat hij zijn jongens heeft mogen trainen en zien ontwikkelen als voetballer en als mens. Het bestuur en de club bedanken de trainer en zeker ook de mens Rick Schimmel voor zijn professionaliteit, commitment en fijne manier van samenwerken.

Klik hier voor meer artikelen over BSC
Klik hier voor meer informatie over BSC