BSC uit Roosendaal is op zoek naar een sportmasseur/verzorger voor het eerste elftal. De vierdeklasser hoopt spoedig iemand te vinden die de staff komt versterken. Ook is er vraag naar extra speelsters voor de meidenelftallen, ook al is die afdeling flink aan het groeien. Bekijk hieronder de berichten van BSC.

HappyPoint_desinfectie

BSC zoekt verzorger/sportmasseur Heren selectie 💪⚽️
Voor het seizoen 2020/2021 is BSC Roosendaal op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de selectie voor de begeleiding van het eerste elftal op zondag. De verzorger maakt deel uit van de staf van BSC Heren 1 en werk je nauw samen met de trainers. Het eerste heren team van BSC speelt uit en thuis om 14:30 uur, een verzorger is tenminste beschikbaar op zondagen tussen 12:00 & 18:00 uur.

👉 Wat heeft BSC te bieden en waar is er ruimte voor;
▪️ Ruimte voor groei en ontwikkeling
▪️ Een aparte verzorgingsruimte
▪️ Mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van sporthersteltrainingen.
▪️ De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie
▪️ Vergoeding voor de werkzaamheden.

➡️ Meidenvoetbal bij BSC! 💪⚽️
Wij hebben inmiddels na 2 seizoenen een geweldige groen/witte meiden community van ruim 100 meiden. Maar er kunnen altijd meiden bij 😜. Ben jij 6 t/m 14 jaar? En hou je van voetbal?
Stuur dan een 📨 e-mail naar: info@bscroosendaal.nl of een 📲appje/belletje naar: 06-28176717 en we nodigen je uit voor een proeftraining volgende week, want dan beginnen we bij BSC weer met trainen 😍

👉 SPOED ‼️ Voor onze MO13-2 (geboortejaar 2008) zoeken wij met spoed meiden die het team kunnen versterken! Sterker nog…je zou zelfs 29 augustus al je eerste wedstrijd met dit team kunnen spelen 😉 Dus ken jij iemand of ben jij die enthousiaste speelster uit 2008 die wij zoeken? Meld je snel aan via bovenstaande weg(en) 📩📲.

Bron: RKSV BSC 

Vindt hier meer informatie over BSC.
Lees hier andere artikelen over BSC.