west-brabant-rksv-halsteren

RKSV Halsteren, 12 maart – De Halsterse voetbalvereniging organiseert op woensdagavond 18 maart van 18.00 tot 21.00 uur de tweede editie van de Vrijwilligersmarkt. De markt valt samen met de regionale werkgelegenheidsactie "Kijk Binnen Bij Bedrijven", die van 16 tot en met 21 maart gehouden wordt.

 

Evenals vorig jaar is tijdens de Vrijwilligersmarkt weer alle informatie te verkrijgen over het vrijwilligerswerk bij RKSV Halsteren. Wilbert de Jongh, vrijwilligerscoördinator bij de club, licht toe: “We hebben in kaart gebracht voor welke functie of activiteit we vers bloed goed kunnen gebruiken. Maar de ene vrijwilliger is de andere niet. Sommige leden willen best wat doen voor de club, maar hikken door bijvoorbeeld tijdgebrek aan tegen een vaste functie.”

Daarom heeft de vereniging verschillende mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Dit kan gaan om deelname aan projecten (bijvoorbeeld organisatie van een jeugdactiviteit), beschikbaar zijn als oproepkracht (meehelpen bij een toernooi) of een vaste functie als vrijwilliger.

Geïnteresseerde leden en belangstellenden ziet de club graag op de vrijwilligersmarkt. Men kan zich aanmelden via https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/rksv-halsteren. Maar uiteraard kunnen belangstellenden ook zonder aanmelding de Vrijwilligersmarkt bezoeken.

Een greep uit de mogelijkheden kan men ook vinden op: Klik hier.

Meer informatie over RKSV Halsteren? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel van RKSV Halsteren.