Jeroen de graaf begon met voetballen toen hij zes jaar was bij JEKA. Na de A-jeugd is hij overgestapt naar UVV. De graaf was enkele jaren gestopt maar heeft dit jaar de draad weer opgepakt bij het tweede van UVV.

het uitzendbureau
Jeroen de Graaf is 24 jaar oud en woont in Breda. “Mijn grootste hobby is voetballen. Het leukste van voetballen vind ik toch wel de gezelligheid na de wedstrijden. Binnen het team heb ik niet echt een specifieke rol. Het is vooral belangrijk om het gezellig te hebben met z’n alle”. Doordeweeks studeert De Graaf Ondernemerschap & Retail Management aan Avans Breda.

De Graaf begon op zijn zesde met voetballen bij JEKA in Breda. “Tot de A-Jeugd heb ik daar gespeeld. Vervolgens ben ik met aantal vrienden naar UVV gegaan. Ik heb toen een aantal jaar in het tweede gespeeld als vriendenteam”. Nadat De Graaf een aantal jaar bij UVV had gevoetbald, was hij even gestopt met voetballen. Sinds dit jaar heeft hij de draad weer terug opgepakt en speelt hij in het tweede.

De verdediger is in zijn eerste periode bij UVV in het elftal terecht gekomen omdat er aantal vrienden van hem al bij het elftal speelden. “Na dat ik even gestopt was met voetballen ben ik weer bij het team aangesloten omdat ik de meeste jongens nog kende”. UVV 2 traint twee keer in de week en ze proberen het zo serieus mogelijk op te pakken maar er is altijd ruimte voor een dolletje. Het elftal is zo uniek omdat het een leuke mix heeft van oudere spelers en jongere jongens. “Het leuke is dat iedereen heel goed overweg kan met elkaar. Naast dat we allemaal elke wedstrijd willen winnen, is voor ons de gezelligheid en een goede derde helft van zeer groot belang”.

“Om echt een hoogte- en dieptepunt te kunnen benoemen is lastig omdat ik sinds dit seizoen pas in dit team voetbal en na een aantal wedstrijden de competitie werd stilgelegd”. Tot nu toe zijn de leukste momenten voor De Graaf de enkele derde helften na de wedstrijden. Binnen het team is er niet echt één koning van de derde helft. “Eigenlijk blijven we altijd met z’n alle na de wedstrijd of training hangen om gezellig wat te drinken”.

Meer artikelen over UVV’40? Klik hier.
Klik hier voor meer informatie over UVV’40.