We gaan voorbeschouwen met Jos Knook (25) van VV Kogelvangers. De centrale verdediger speelt al vanaf zijn vijfde voor Kogelvangers. In 2015 heeft hij twee jaar voor Klundert gevoetbald. In 2017 is hij teruggekeerd naar Kogelvangers en vanaf toen ook bij de selectie van zijn jeugdliefde. Op zijn 19e maakte hij zijn debuut voor VV Kogelvangers.

banner_koningsport_small_VJ

VV Kogelvangers speelt zaterdag derde klasse en staat momenteel tweede met 7 punten uit drie wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er met 4-3 gewonnen van VV Kapelle. “Het was een hele rommelige en slordige wedstrijd waarbij wij de betere partij waren maar niet al onze kansen goed benut hebben en waar het verdedigend ook een stuk beter kon.  Het 1e half uur had Kapelle niks te vertellen en daarna werden wij nonchalant.” Mart Grootenboer was man of the match deze wedstrijd, volgens Jos. “Mart was zaterdag heel belangrijk voor ons met 1 doelpunt en 2 assist. En hij is gewoon vreselijk gevaarlijk met zijn snelheid en voorzet.”

Aankomend weekend staat de uitwedstrijd tegen Tholense Boys op het programma. Jos verwacht een nipte 1-2 overwinning. “Het is lang geleden dat ik tegen Tholense boys gevoetbald hebt maar wat ik me kan herinneren is dat het altijd een pittige tegenstander was. Ik denk dat wij met 2-1 winnen omdat wij verdedigend heel goed staan net als vorig seizoen en omdat we ook steeds makkelijker gaan scoren.”

Jos hoopt dit seizoen op een derde plek en/of een periodetitel. “Persoonlijk wil ik net als vorige seizoen weer de minst gepasseerde verdediging zijn.” Voor het einde van de competitie verwacht Knook een top drie met Halsteren op 1, Tholense Boys op 2 en zijzelf op 3. “Halsteren en Tholen zijn de favorieten denk ik binnen de competitie, en ik denk dat wij een goeie kans maken op de 3e plek.”

Klik hier voor meer artikelen over VV Kogelvangers
Klik hier voor meer informatie over VV Kogelvangers