Deltalent-breda

Nieuwe meiden/jongens voetbalseizoen 2021-2022 van start bij DELTALENT in Etten-Leur en Breda.

Tijdens de Deltalent voetbaltrainingen worden accenten gelegd op verdedigende en aanvallende principes. (technisch en tactisch)We hanteren voetbalspelprincipes gekoppeld aan voetbalhandelingen om jouw voetbalkwaliteit te verhogen. Het leren herkennen en oplossen van voetbalsituaties binnen de teamfuncties. De trainingen zijn specifiek gericht op de individuele sporter, als aanvulling op de clubtrainingen met aandacht op positie binnen het team.

Deltalent trainingslocaties

Sportpark de Lage Banken bij Unitas’30 in Etten-Leur Ma: 16.00 – 17.30 uur

Sportpark Paradijs bij WDS’19 in Haagse Beemden, Breda  Di: 08.15 – 09.50 uur

Sportpark De Lage Kant Noord bij PCP in Breda Do: 16.00 – 17.30 uur

Trainercoach Errol Sint Jago verzorgt de trainingen op alle 3 de locaties.

Ben je talentvol en ambitieus, meld je aan bij Deltalent via https://www.deltalent.eu

Vanaf 11 jaar bieden wij de mogelijkheid om extra trainingen op diverse locaties. Met Deltalent kun je gewoon bij jouw eigen verenigingen blijven voetballen. Bij aanmelding mag je bij Deltalent eerst 5 trainingen gratis meetrainen.

Je bent eigenaar van je talent, jij wilt dat verder ontwikkelen dan ben jij bij Deltalent op de juiste plaats. Trainer Errol Sint Jago begeleid je op het gebied van techniek, tactiek, mentaal en je eigen ontwikkelingstraject. Af en toe komen er gasttrainers die jou ook weer nieuwe dingen kunnen leren. Kortom Deltalent is de ideale weg om jouw talent te ontwikkelen.

werktalent-breda banner

Na 5 trainingen kijkt de trainer naar je voetbalkwaliteiten, intrinsieke motivatie en ambitie. Ben je goed gevonden na 5 trainingen, dan ga je een jaartraject in om je talenten verder te ontwikkelen. Als je definitief voor Deltalent kiest zorg je voor 5 fans van €25,00 per jaar. Ga je 2 trainingen per week volgen dan zijn dat 7 fans van €25,00 per jaar. Als je een heel jaar traint heb je voorrang bij de vakantietrainingen.

Heb je interesse kom naar de infoavonden op:

Donderdag: 30 september 2021 van 18.30 – 20.00 uur bij PCP in Breda

Dinsdag: 5 oktober 2021 van 18.30 – 20.00 uur bij Unitas’30 in Etten-Leur

 Graag aanmelden via info@deltalent.eu