VV-Virtus-VOORBESCHOUWING

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal. Afgelopen week heeft u kunnen lezen over het zesde elftal van Virtus uit Zevenbergen. Vandaag zetten we alle voorbeschouwing voor komende wedstrijd nogmaals op een rijtje voor u.

Aankomend weekend speelt het team van de week weer de sterren van de hemel tegen UVV’40, op eigen terrein in Zevenbergen. Het vriendenteam staat op dit moment achtste. De tegenstander UVV’40 bezet de zevende plaats.

Martin Lips, leider en trainer van het elftal, heeft zijn team de afgelopen woensdag goed voorbereid op aankomende zondag. “Woensdag heb ik een deel van de training uitbesteed aan het op peil houden de conditie. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met wat andere oefeningen. Jay Ooster is aangesloten bij het team en is zondag inzetbaar. We spelen weer eens thuis om 12:30, wat ook erg prettig is. Hopelijk gaat het wel door, want het weer wordt niet best voorspellen ze. Onze tegenstander staan net boven ons, dus deze zouden we wel moeten winnen. De jongens zijn in ieder geval gemotiveerd na van de winst van de laatste pot. Hopen voor aankomende zondag op goed weer en een lekker potje voetbal.” (Lees het volledige artikel met Martin Lips hier.)

Niek Luijkx, speler van Virtus 6, denkt aan beter resultaat dan de vorige keer. “Vorige wedstrijd tegen UVV’40 ging verloren met 3-2. Er zaten toen nog een aantal gasten bij die minder gemotiveerd waren. Nu hebben we de afgelopen wedstrijd gewonnen, dus dit moeten we doortrekken. Ik denk dat we dit zes punten duel met 4-1 gaan winnen. We hebben afgelopen woensdag echt een goede voorbereiding gehad op de training. Ik heb er alle vertrouwen in, dat we zondag een positie omhoog kruipen. (Lees het volledige artikel met Niek Luijkx hier.)

Raymond de Kort, ‘captain derde helft’ vindt dat het team de huidige vorm moet blijven aanhouden. “Ik verwacht dat er een aantal zijn, waaronder ik, die niet optimaal fit zullen zijn. Luca geeft een feest, dus ben bang dat hij de persoon zal zijn die het minst fit zal zijn. Vorige keer hadden we 3-2 verloren dus ik heb er alle vertrouwen in dat we er zondag overheen gaan.” (Lees het volledige artikel met Raymond de Kort hier.)

Het duel uit de zesde klasse zal aankomende zondag 16 februari plaatsvinden te Zevenbergen. Om 15:00 zal het balletje gaan rollen, waardoor er rond 17:00 genoten kan worden van de derde helft. Wij van het VoetbalJournaal wensen zowel Virtus als UVV’40 veel succes. Game on!

 

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com

Meer informatie over Virtus vindt u hier terug.