Thomas van dijk (21) is begonnen met voetballen op zes jarige leeftijd bij Virtus en is op zijn zeventiende bij DHV gaan voetballen. Dit is zijn vijfde jaar dat hij selectie speelt als  centrale verdediger.

HappyPoint_desinfectie

Nu het seizoen weer stop gezet is kunnen de eerste teams niet meet voetballen. “Ik vind dit de juiste beslissing omdat de gezondheid altijd voor gaat al is het natuurlijk wel erg jammer omdat er iets weg valt in het weekend en doordeweeks maar wat ik al zeg denkend aan de gezondheid de enige juiste beslissing.”

Het seizoen voor DHV is natuurlijk wel even van start gegaan. “We hebben een redelijke start van het seizoen qua punten gaat het prima maar ons spel kan nog veel beter dat is vaak nog te slordig daar kunnen we stappen in maken.”

Als je niet traint moet je andere manieren vinden om fit te blijven. “Ik vind het fijn om naar de sportschool te gaan nu tijdens de Corona doe ik dit 3/4 keer per week om fit te blijven en bezig te zijn verder loop ik soms ook een rondje hard.”

Als tips om fit te blijven noemt Thomas van Dijk: “Naar de sportschool gaan bijvoorbeeld of een rondje hard lopen iedereen doet natuurlijk iets anders en je moet denk ik voor jezelf kijken wat je lekker vind een avondje op de bank is natuurlijk ook wel is lekker.”

Als voorbeeld voetballer noemt Thomas van Dijk: “Zlatan Ibrahimovic zou ik zeggen dat is niet normaal hoe fit die gozer is en hoe hij heel het team nog steeds tot het uiterste laat gaan dat zie je nu ook weer bij ac Milan dat is geweldig om te zien.”

Als de competitie weer begint hoopt Thomas van Dijk te Promoveren met dhv via de nacompetitie. “Verder denk ik dat het nog wel even gaat duren voordat we weer gaan voetballen. Het lijkt me dan ook sterk dat we een hele competitie gaan spelen ik denk eerder aan een halve maar we gaan het zien.”

 

klik hier voor meer artikelen van VV DHV