Faris Ouaddaf: 'Periodetitel Victoria'03 zou mooi zijn'

Faris Ouaddaf heeft zin in het nieuwe seizoen bij Victoria’03. De aanvaller van de derdeklasser uit Oudenbosch hoopt de prestaties van het team en zichzelf dit jaar te overtreffen.

Victoria’03 kende vorig seizoen een goed jaar na het moeizaam verlopen 2016-2017. De ploeg deed tot de laatste speelronde mee om de periodetitel en eindigde op de vijfde plek, met evenveel punten als nummer drie Philippine. “We waren meer een team dan het jaar daarvoor, vochten voor elkaar”, is de analyse van Faris Ouaddaf (20), aanvaller van Victoria’03. “Onze trainer (Ronald van Oeveren, red.) stelde het teambelang ook voorop.”

Hij denkt dat zijn ploeg dit jaar nog beter is. “Een periodetitel zou mooi zijn, maar we moeten sowieso bovenin mee kunnen draaien.” Voor zichzelf heeft hij ook een doelstelling gesteld. “Ik wil meer scoren dan vorig jaar, toen eindigde ik op zeventien goals. Dat vind ik te weinig.”

Ouaddaf is ambitieus, ziet het wel zitten om nog eens een stapje hogerop te doen. “Als een club zich meldt, wil ik die uitdaging wel aangaan. Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar wil op zoek naar mijn plafond qua niveau.”

Hij wist zich vorige maand in ieder geval al in de kijker te spelen met een prachtig doelpunt in het vriendschappelijke duel tegen NAC. “Ik trok vanaf links naar binnen, maakte een actie en schoot hem in de kruising. De keeper was kansloos.”

Total
27
Shares