svenmoerland-kogelvangers

We gaan samen met Sven Moerland de centrale middenvelder van v.v. Kogelvangers voorbeschouwen op de wedstrijd Zwaluwe – Kogelvangers. Op jonge leeftijd is Sven begonnen met voetballen bij v.v. kogelvangers in zijn woonplaats Willemstad. Vervolgens ben ik op mijn 16e gaan voetballen bij vv SHO in Oud-Beijerland. “Bij vv SHO Oud-Beijerland heb ik een aantal jaar in de jeugd gevoetbald en vervolgens mijn debuut in het eerste elftal gemaakt. Na een mooie tijd bij vv SHO ben ik samen met mijn broer gaan voetballen bij SSS Klaaswaal, hier heb ik ongeveer een halfjaar gevoetbald en een leuke tijd gehad voordat ik naar Australië vertrok om te gaan voetballen bij APIA Leichhardt. Sinds vorig seizoen ben ik weer actief voor v.v. Kogelvangers”.

HappyPoint_desinfectie

Eerst blikken we kort terug op de vorige wedstrijd, een derby tegen De Fendert. Deze wedstrijd werd gewonnen met 4-0. “Het was voor ons een mooie wedstrijd, we lieten zien goed te kunnen voetballen. In de voorbereiding hadden we moeite om te scoren, maar afgelopen zaterdag kwamen we al na een kwartier met 1-0 voor door een mooie aanval afgerond door Mart Grooteboer. Dat gaf ons vertrouwen”.

“Achterin stond het goed en in de opbouw bleven we rustig positiespel spelen. Alleen in de rust stond het nog altijd maar 1-0. Na rust kwamen we de eerste 10 minuten wat moeilijker aan voetballen toe, maar de bevrijdende 2-0 viel in 65 minuten door opnieuw een goede aanval. Dit keer afgerond door Mo Amin Chaali. In het laatste kwartier kregen wij terecht 2 penalty’s en die werden beide erg goed binnen geschoten door Daan Oudhof”.

Man of the match was Mo Amin Chaali. “Mo maakte afgelopen zaterdag zijn competitiedebuut voor Kogelvangers en speelde een erg goede wedstrijd en maakte ook nog de 2-0. In het positiespel wat wij willen spelen is Mo erg belangrijk”.

Aankomende zaterdag wordt de uitwedstrijd tegen Zwaluwe gespeeld. “Ik heb nog nooit tegen deze club gespeeld, vandaar dat ik ook niet goed wat ik kan verwachten van de tegenstander. Dat maakt het ook wel weer leuk. We moeten gewoon ons eigen spel spelen dat is het belangrijkste”.

“Robert Braber moest helaas stoppen bij ons door zijn verplichtingen bij de jeugd van NAC op zaterdag. Robert was belangrijk voor ons op het veld met zijn coaching. Persoonlijk wil ik dit seizoen dus graag belangrijk zijn door het team aan te sturen en hoop ik belangrijk te zijn met doelpunten en assists”.

Over de competitie doet Sven de volgende uitspraak; “Vorig seizoen waren we goed op weg om nacompetitie te gaan spelen voor promotie. Dit jaar spelen we in een sterkere competitie, maar ik hoop dat we opnieuw bovenin mee kunnen doen en een periodetitel kunnen behalen”.

Wij wensen Sven en VV Kogelvangers veel succes in de competitie!

Kijk hier voor meer artikelen over v.v. Kogelvangers
Kijk hier voor meer informatie over v.v. Kogelvangers