VV-Virtus-Voetbalclinics

 

Wie kent ze niet meer: de alom geprezen en gewaardeerde VIRTUS VOETBALCLINICS.

Het succes van de voetbalclinics die Virtus organiseerde op de woensdagmiddagen zo’n 10 jaar geleden. Begonnen met het idee van Peter, Jurgen en Erik als vriendjes dag, later met ondersteuning van Chris, Wim, Koen en Geert uitgegroeid tot wellicht de meest succesvolle groeiperiode in het bestaan van onze mooie vereniging met op het laatst zelf 8 F-teams! En natuurlijk willen we proberen ook dit in ere te herstellen.

Het begin is er, opnieuw Peter en Erik zijn weer gestart met de clinics en zullen dit ook voorlopig zo blijven doen. Tevreden gezichten alom en met ondersteuning van de trainers Ries en Jan van de mini’s (JO-7) zijn we met inmiddels 16 kinderen fanatiek begonnen. Leuk om al die vrolijke gezichten te mogen zien  op en na de training. Het is ook echt heel leuk om te doen dus denkt u als ouder dat vind ik ook leuk, meldt je dan gewoon op de woensdagmiddag, er is genoeg te doen!

De clinics worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot 8 jaar (anders wordt het verschil te groot) en worden voorlopig elke woensdagmiddag georganiseerd van 15.30u tot 16.30u. Dus wil je graag meedoen, ben je fanatiek genoeg en kun je het een uurtje volhouden (tot nu toe is dat voor geen enkel kind een probleem) dan ben je welkom vanaf 15.15u op het sportpark van VIRTUS bij de grote parkeerplaats aan de WESTRAND.

De clinics worden gegeven op kunstgras, dus gym of voetbalschoenen zijn nodig. Ook moet je zelf je drinken meenemen, we zorgen namelijk voor voldoende pauzes tussen de oefeningen.

Peter en Erik

Bron

Klik hier voor meer informatie over Virtus!
Klik hier voor een ander artikel!