West-Brabant-Voorbeschouwing-met-tom-wijne-vv-virtus

Tom Wijne is begonnen op zijn vijfde bij VV Virtus, waar hij de hele jeugd heeft doorgelopen, zijn debuut maakte op zijn zeventiende en twee jaar in de selectie heeft gespeeld. Virtus is niet de enige club waar de 28-jarige Wijne heeft gespeeld, hij heeft ook nog bij Seolto en DHV gespeeld, maar keerde toch terug op het oude nest bij VV Virtus.

Wijne staat sinds dit seizoen op een nieuwe positie en wil daarmee van waarde zijn in het bereiken van de doelstelling van VV Virtus. “Ik wil persoonlijk op deze positie een heel seizoen spelen, maar ik vind eindresultaat van het team belangrijker, de vierde plek moet haalbaar zijn. Als het hoger zou zijn is het alleen maar mooier.”

Afgelopen weekend speelde VV Virtus thuis tegen Zigo, en wonnen ze met 3-0. ”We wonnen de wedstrijd redelijk makkelijk, de 1-0 viel vroeg, maar de 2-0 en de 3-0 lieten te lang op zich wachten, we mist te veel kansen in mijn ogen en gooide de wedstrijd iets te laat op slot.”

Volgend weekend speelt VV Virtus uit tegen SC Emma en Wijne heeft er een goed gevoel over. ”Het gaat een lastige wedstrijd worden, toch heb ik er vertrouwen in dat we de 3 punten mee gaan nemen naar Zevenbergen. Ik denk dat het 0-2 gaat worden.”

De wedstrijd tussen VV Virtus en SC Emma vind plaats op zondag 24 november om 14:00 op Sportpak Reeweg.

Wil je meer informatie over de club Virtus? Klik hier.