Naud Hulswit (18) zit sinds tweeënhalfjaar bij de selectie van De Schutters uit Stampersgat. Hij kwam hiervoor niet uit voor een andere club, behalve zijn huidige club. Ondertussen speelt hij er al ruim twaalf jaar voor. Zo was hij zestien toen hij debuteerde in de hoofmacht van de club.

De middenvelder wilt zich dit seizoen zo belangrijk mogelijk maken voor het team. “Ik hoop zo belangrijk mogelijk te zijn, dat ik nog meer kan spelen dan de eerste seizoenshelft en dat ik mezelf kan herpakken na een vervelende blessure.” Naud heeft er een aantal maanden uitgelegen door een nare ontsteking in zijn bekken. Aan het eind van het seizoen hoopt hij samen met het team tevreden terug te kijken. “Ik hoop dat we nog een goed seizoen kunnen neerzetten en dat we daarna tegen elkaar kunnen zeggen, dat we het maximale eruit hebben gehaald.”

Vorige week wonnen De Schutters met 3-1, thuis van Hoofdplaat. “Het was een zwakke eerste helft, waar we ver onder ons niveau speelde. In de tweede helft lieten we ons van de betere kant zien en herpakte we ons. In de slotfase trokken wij aan het langste eind en bleven de drie punten in Stampersgat.” ‘Man of the match’ voor Naud was dan ook Leonard Vriends. “Leonard kwam toch met een belangrijke goal, waardoor we voor kwamen met 2-1. Hierdoor konden we met een goed gevoel de wedstrijd uitspelen.”

Aankomend weekend nemen De Schutters het op tegen Graauw. “Het wordt voor ons de eerste uitwedstrijd na de winterstop. Het is een belangrijke wedstrijd, als we verder willen stijgen op de ranglijst en mee willen doen in de top.”

De aanvang van de wedstrijd is zondag om 14:30 op De Boomwai in Graauw.

Meer informatie over de club, klik hier.