VICTORIA'03

Mehmet Akif Oruc speelt als rechtsback Victoria’03. Al 6 jaar lang speelt hij bij Victoria met veel plezier. Mehmet heeft 1 jaar niet gevoetbald daar tussen door. Op 5 jarige leeftijd is hij begonnen bij VV Oudenbosch. Toen hij zeventien was is hij gedebuteerd in het eerste elftal van Victoria, waar hij nu nog steeds speelt.

Zijn doel voor dit seizoen is een vaste basisplek krijgen en met het team strijden om promotie. ‘’Een deel van de 1ste 11 uitmaken. Ik hoop minstens op een periodetitel. Vorig jaar was een moeilijk jaar met nacompetitie. Dit is iets wat natuurlijk niemand nog een keer wilt. Dit jaar heeft Victoria’03 een goede start gemaakt. Daarom hoop ik minstens op een periodetitel.”

Victoria’03 staat op het moment op de zevende plaats van de veertien. Victoria’03 heeft er drie gewonnen, twee gelijk en drie verloren. RBC staat boven aan met 15 punten. Victoria’03 heeft 11 punten, dus het verschil is klein, het kan daarom nog alle kanten op.

De vorige wedstrijd speelde Victoria’03 thuis tegen RBC, waar Victoria’03 jammer genoeg met 1-2 hebben verloren. Mehmet gaf aan dat hij zelf niet aanwezig was bij de wedstrijd. Maar zijn teamgenoten vertelden hem dat zijn team een stuk beter was. Het enige probleem was dat Victoria’03 zijn kansen niet benutten. Dat heeft er helaas voor gezorgd dat ze niet hebben gewonnen.

Komende wedstrijd speelt Victoria’03 uit tegen DSE. Mehmet voorspelt dat hij met 1-4 gaat winnen. “Ik denk dat DSE vol op de counter gaat spelen. Dus dan moeten wij het spel gaan maken. DSE gaat het achterin op slot gooien. Dit betekend dat alle kansen goed benuttigd moeten worden” aldus de rechtsback.

Zondag 24 november speelt Victoria’03 uit tegen DSE om 14:30 uur. Het wordt gespeeld op veld 1. Scheidsrechter Swaanen zal de wedstrijd in goede banen leiden.