Levi Roels-Voorbeschouwing

Levi Roels (19) speelt al van jongs af aan bij de Grenswachters. Op zijn vierde begon hij met voetballen. Inmiddels speelt hij in het eerste elftal van de club uit Putte. De aanvaller speelt nu een jaar in de selectie.

Wat Levi persoonlijk wil bereiken dit seizoen is duidelijk. De selectie speler van de Grenswachter is namelijk getroffen door een blessure. “Ik hoop dit seizoen volledig te herstellen, zodat ik volgend seizoen weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen kan beginnen.” Roels hoopt deze competitie met zijn team te stijgen in de ranglijst. “Momenteel staan we op de achtste plek, ik denk dat we meer kunnen bereiken dan dit. Als de selectie compleet is denk ik zeker dat we een aantal plekken kunnen stijgen. Ik gok op de vijfde plek.”

De vorige wedstrijd van De Grenswachters speelde ze thuis tegen DIOZ. Van te voren hoopte Levi op een overwinning. Het beloofde een spannend duel te worden. De Grenswachters en DIOZ staan namelijk gelijk in aantal punten in de competitie. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Volgens Roels was deze uitslag naderhand gezien terecht. Nu kan de club uit Putte zich weer klaar maken voor de volgende wedstrijd.

De keuze voor ‘man of the match’ was voor Levi gevallen op Nicky Verboven. “Nicky speelt heel constant, deze wedstrijd scoorde hij dan ook weer twee keer. Voor zijn leeftijd speelt hij op uitzonderlijk goed niveau bij De Grenswachters. Daarom is hij voor mij de man van de wedstrijd.”

De eerst volgende wedstrijd van de Grenswachters wordt uit gespeeld tegen METO. Dit zal wederom een spannend duel worden, want deze clubs staan ook gelijk aan punten in de competitie. METO heeft wel een wedstrijd minder gespeeld en staat door doelsaldo toch een plek boven de Grenswachters. Ondanks de gewaagde tegenstander, denkt Levi toch dat zijn team met de drie punten naar huis zal gaan. “De vorige keer dat wij tegen METO speelde werd het 1-1, terwijl wij meer verdiende. Ik ben van mening dat wij dit duel wel zullen winnen, en ik voorspel dat Thom en Ronald de doelpunten zullen maken.”

De wedstrijd tussen METO en de Grenswachters zal plaatsvinden op Sportpark Jac van Hoek in Hoogerheide, op zondag 1 maart om 14:30.

Klik hier voor meer informatie over de Grenswachters.

Voor een ander artikel over de Grenswachters, klik hier.