jules-voogt-victoria'03

Jules Voogt (22) speelt al zijn hele leven voor Victoria’03. De rechtsback begon op zijn zesde met voetballen en doorliep de gehele jeugd. Zijn debuut maakte hij in de hoofdmacht als 15-jarige, waar hij nu aan zijn zesde jaar begint.

De vleugelverdediger kondigde aan dat hij zijn team dit seizoen binnen de top vijf ziet eindigen. “Ik hoop dat we de goede start van het huidige seizoen kunnen doortrekken. Ik zie ons ook bovenin meedraaien. Echter moeten we er wel voor zorgen dat we elke wedstrijd scherp beginnen en dat vervolgens de hele wedstrijd door moeten blijven trekken. Persoonlijk hoop ik zo hoog mogelijk te eindigen met het team en ik zie ons misschien ook nog een periodetitel pakken.”

Vorige week speelde Victoria’03 haar tweede wedstrijd in de competitie. Ze moesten het opnemen tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom. Het eindigde in Bergen op Zoom in 0-3 voor Victoria’03. “Het was geen goede wedstrijd en we verloren vaak de bal. We creëerde daardoor ook niet veel kansen. De ‘man of the match’ was voor mij: Ricardo de Wit. Hij schoot twee geweldige vrijetrappen in de kruising. Hij maakte de openingstreffer en de uiteindelijk bevrijdende 0-3.”

Aankomende zondag speelt de koploper thuis tegen VVR Rijsbergen, wat momenteel achtste staat in de competitie. “Vorig jaar hadden we het erg lastig tegen hun. Ik denk wel dat we het team zijn dat dit jaar kwalitatief beter is, en de beter moeten zijn simpelweg. Na negentig minuten zie ik ons als winnaars van het veld af lopen. Ik denk dat hun de openingstreffer maken, maar dat wij er over hun walsen met 3-1 uiteindelijk.”