Breda, 21 mei 2018 Op woensdag 6 juni organiseert Teamplay@NAC de NAC Breda Senior Cup. Bij vv Internos in Etten-Leur wordt het Walking Football-seizoen, onderdeel van het project NAC OldStars, traditioneel afgesloten met een toernooi.

Niet alleen teams van NAC Breda nemen hieraan deel, ook voetballende zestigplussers van ADO Den Haag, RKC Waalwijk, FC Utrecht, NEC Nijmegen en Heracles Almelo betreden het veld. Het toernooi start om 13.00 uur en eindigt om 16.45 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom. Er zijn onder meer diverse NAC side-events voor kinderen tussen de 2 en 11 jaar.

De afsluiting van Walking Football
Het NAC OldStars project van Teamplay@NAC kent inmiddels ruim 100 enthousiaste voetballende zestigplussers verspreid over zeven verenigingen: WDS’19, Baronie en PCP (Breda), DIA (Teteringen), TSC (Oosterhout), Internos (Etten-Leur) en Right’Oh (Geertruidenberg). Na de zomer komt hier r.k.s.v. Groen-Wit uit Breda bij. Elk jaar wordt het afsluitende toernooi in samenwerking met één van de clubs georganiseerd. Het 90-jarig bestaan van vv Internos is de uitgelezen kans om het toernooi dit jaar met de club uit Etten-Leur te organiseren. Naast het voetbal staat gezellig samenzijn centraal tijdens het toernooi.

Praktische informatie
Iedereen die de OldStars wil komen aanmoedigen is tussen 13.00 tot 16.45 uur van harte welkom bij vv Internos aan de Olympiade 7 in Etten-Leur. Voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 11 jaar is er ook veel te beleven in de vorm van verschillende opblaasbare NAC attracties, waaronder een voetbaldoel, -boarding, pannakooi en springkussen. Voor deze activiteiten geldt een vrije inloop tussen 14.00 tot 17.00 uur.

Volgend seizoen Walking Football
Na de zomer start weer een nieuw seizoen NAC OldStars. Zestigplussers die graag in beweging zijn en dit willen combineren met gezellige sociale activiteiten, kunnen zich al aanmelden voor september. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.nac.nl/oldstars.

Meer informatie
Het project NAC OldStars wordt georganiseerd in samenwerking met Breda Actief, Zorg voor Elkaar, Pluk ! Fysiotherapie, Avans Hogeschool, Oosterhout in Beweging, buurtsportcoach Geertruidenberg en de samenwerkende amateurverenigingen. Iedereen die vragen heeft over NAC OldStars kan contact opnemen met Marieke Akkermans, projectleider bij Teamplay@NAC, via makkermans@nac.nl.