Het nieuwe jaar is voor JEKA goed gestart door overeenstemming te bereiken over een contractverlenging met JEKA-1 hoofdtrainer: Ivo van Moergestel.

verfhuys-breda

Een jaar geleden is Van Moergestel ingestapt om het vorige seizoen af te maken en de JEKA-selectie in het huidige seizoen onder zijn hoede te nemen. Na een aantal wedstrijden in februari werd de competitie vanwege COVID-19 helaas afgeblazen. Dit seizoen was slechts een handvol beker- en competitiewedstrijden onderweg, toen het wederom werd opgeschort. De vooruitzichten voor hervatting zijn niet gunstig. Hierdoor heeft Ivo nog weinig kunnen laten zien van wat hij met het vlaggenschip van JEKA kan bereiken. Wel wordt met inachtneming van alle beperkingen veel trainingsarbeid verricht om er te staan als de mogelijkheid er weer is.

Het vertrouwen van JEKA in de hoofdtrainer is groot. Dat heeft zich vertaald naar een langere verbintenis. In het seizoen 2021-‘22 zal Ivo van Moergestel dan ook de hoofdtrainer van tweedeklasser JEKA zijn en ligt er tevens een basis voor een langere samenwerking.

Klik hier voor meer artikelen over JEKA
Klik hier voor meer informatie over JEKA