vandijnsen-baronie

Dé rood-witte busjes van Van Dijnsen zijn een begrip in Breda en omstreken. Sinds 1965 hebben zij zich ontwikkeld tot totaalinstallateur, een grote werkgever en zijn ze een gewaardeerd bedrijf geworden in de regio, met 180 werknemers in dienst en een beoogde groei naar 50 miljoen euro omzet. De contractverlenging met Baronie is net afgerond en de verhuizing staat voor komende week op het programma.

Happy-point

Geen omkijken meer naar de technische installaties in uw pand of woonhuis dankzij Van Dijnsen. De ervaren vakmensen van het Bredase bedrijf nemen de verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de begeleiding, coördinatie en uitvoering van al uw technische installaties én verzorgen het onderhoud. Ook voor inbraakbeveiliging, brandpreventie en camerabewaking kunt u bij hen terecht. En heeft u zakelijk een dergelijke uitdaging of vraag? Van Dijnsen heeft ook alle kennis in huis om de ondernemer en zijn pand op het vlak van duurzame installatietechniek en beveiliging compleet te faciliteren.

Verhuizing
Een belangrijke stap om de groei van Dijnsen te realiseren is de verhuizing naar het oude pand van De Nederlandsche Bank aan de Heerbaan 100. Directeur Rob de Lepper: “Ondanks de bijzondere maatschappelijke tijd waarin we leven, werd onze oude locatie toch te krap. We zijn sinds juli bezig om van ons nieuwe pand een heel mooi kantoor te maken, zo hebben we de grote kluis in de kelder omgebouwd tot een bar/kantine. We willen onze medewerkers dat huislijke familiegevoel geven, iets wat wij graag uitstralen en past bij ons kernwaarden ‘sociaal, betrokken en continu verbeteren’.”  Half december moet de verhuizing zijn afgerond.

Hoofdsponsor
Een ander mooi nieuwtje was de contractverlenging bij Baronie. Van Dijnsen is de komende drie jaar hoofdsponsor van Baronie 1. “We waren al sponsor, maar hebben dat uitgebreid. Baronie heeft de ambitie om met dit team en de sterke jeugdopleiding een stapje omhoog te zetten, daar willen wij als bedrijf graag aan bijdragen. Baronie heeft ook dat warme club/teamgevoel en het is een club met een mooie historie.” Van Dijnsen wil de groen-witten vooral helpen bij het optimaliseren van de randvoorwaarden. “Ik heb zelf ook op niveau gevoetbald en weet hoe fijn het is als alles goed georganiseerd is.

Wij hebben vertrouwen in de ambitie van de voetbalvereniging de Baronie en helpen ze graag met de uitbreiding van het afgesloten sponsorcontract.” Samenwerken aan de mooiste werken… Ook in de sport!

Lees hier andere artikelen over Baronie.
Vindt hier meer informatie over Baronie.