De groei die Van der Heijden doormaakt vertaalt zich in de nieuwe vestiging op Lage Mosten 33 in Breda. Daarmee breidt het bedrijf uit en verschaft het zichzelf toegang tot een extra regio binnen de (nieuw)bouw- en arbeidsmarkt.

Van der Heijden bouwt en ontwikkelt in woningbouw, logistiek, scholen, bedrijven en zorg. Vanuit Schaijk zijn ze actief in Midden- en West-Brabant en daarbuiten. In plaatsen als Etten-Leur, Made, Kaatsheuvel, Tilburg en Waalwijk heeft het bedrijf diverse bouwprojecten gerealiseerd. Algemeen directeur Emiel Bongers: “In de omgeving van Breda is ruimte voor een extra speler. We verwachten écht een impuls te kunnen geven aan regio, aan de bouw en aan de werkgelegenheid.”

Familiebedrijf
Het bedrijf, dat 129 jaar bestaat, telt 75 medewerkers en is eigendom van Arno en Herbert van der Heijden. Er is bewust gekozen voor een tweede vestiging. Emiel: “We behouden graag het familiegevoel, de zelfsturende aanpak en de persoonlijke sfeer die onze samenwerking zo sterk maken. Dat lukt beter op twee zelfstandige locaties”.

Betrokken specialist
Momenteel werken ze aan de bouw van 66 woningen en 21 appartementen in Made, 129 woningen en 39 appartementen voor Area woningbouwvereniging, het distributiecentrum van Vida XL in Venlo en ontmoetingsplein Mellepark in Uden. De reputatie is die van een betrokken specialist die meedenkt met partners en klanten. En die eigen medewerkers de vrijheid geeft om persoonlijk en als team te groeien. Samen met commercieel directeur Ferry Verstappen en financieel directeur Bart Kuppen ziet Emiel de nieuwe stap met vertrouwen tegemoet.

Klik op Van der Heijden om naar hun website te gaan.