paris world cup

De Sterren van Morgen zijn uitgenodigd voor een van de belangrijkste sportondernemingen in Frankrijk.

De in Breda gelokaliseerde stichting Sterren van Morgen maakt zich hard voor jongeren in de Hoge Vught.  Ze bieden een omgeving van kennisdeling, vrijetijdsbesteding en ontwikkeling, om er zo voor te zorgen dat jongeren het rechte pad bewandelen. Naast de wedstrijden en resultaten tegen prestigieuze clubs. Spelen de Sterren de belangrijkste wedstrijd tegen preventie en criminaliteit waar vele verleidingen op de loer liggen. Sterren van Morgen is dankbaar voor de ondersteuning van Gemeente Breda mede door hun is er veel mogelijk.

3 t/m 10 juli staat de Paris World Games op het programma. Dit is een toernooi waar 84 nationaliteiten bij elkaar komen en het tegen elkaar opnemen. Het toernooi vindt plaats op een magische locatie, onder de Eifeltoren. Sterren van Morgen is uitgenodigd om deel te nemen met twee teams, jongens onder 14 en jongens onder de 18. “Deze twee teams zitten bom vol met voetbal talenten, het zijn echte kunstenaars op het veld“, aldus een lid van de  stichting. De uitnodiging is een grote eer en een mooie kans voor de jongeren op een onvergetelijke ervaring.

kootstra_new

Dit jaar vindt de zesde editie van de Paris World Games plaats. Het toernooi staat voor het verbinden van jeugd. Duizenden jongeren komen van over de hele wereld naar het evenement. Het doel van de Paris World Games is het leren van tolerantie, respect en dromen waar maken door middel van sport.

Als deelnemer slaap je zes dagen in een herberg inclusief eten en drinken. Verder krijg je toegang tot het openbaar vervoer in de omgeving van 4 juli tot 10 juli en is er door de gemeenteraad van Parijs voor gratis entree gezorgd tot de meeste monumenten.

Daar dat vele kinderen uit kwetsbare gezinnen komen en er vaak geen financiële ruimte is voor sport, vakantie of een uitje zijn de Sterren van Morgen opzoek naar sponsors. Ben jij diegene die de kids een onvergetelijke trip naar Parijs gunt?

Doneer voor de jeugd van Sterren van Morgen

De Sterren van Morgen zijn dankbaar voor elke donatie en als tegen prestatie biedt de jeugd van Sterren van Morgen een gratis voetbalclinic aan bij donatie vanaf €250,- . Ook is iedereen natuurlijk van harte welkom als gast bij de Sterren van Morgen evenementen.

Klik hier voor het laatste artikel van SvM.