De 21-jarige Nofel Asrih (09-01-2000) neef van Sofyan Asrih komt, na zes maanden geleden gestopt te zijn bij TSC, voor het volgende seizoen over naar VV Oosterhout.

HappyPoint_desinfectie
Nofel is zijn carrière gestart bij TSC. In de JO11 is hij gescout en overgestapt naar BVO NAC BREDA. Na zijn periode bij NAC BREDA is Nofel teruggegaan naar TSC waar hij dus tot voor 6 maanden geleden heeft gevoetbald. Nofel is een technische begaafde voetballer. Hij is een echte nummer 10 die je moet laten zwerven.

Hij vindt het nog steeds jammer dat hij niet heeft kunnen slagen als profvoetballer. De ambitie is er nog steeds om dan op amateur een gewaardeerde en goede teamspeler te worden op een zo hoog mogelijk niveau. En voegt hij er zelfverzekerd aan toe: “Dat ga ik bereiken”. Bij VV Oosterhout denkt Nofel in een vereniging te komen die zijn ambities en prestaties meer waar kunnen maken.

Nofel is een gezellige en sociale jongen die momenteel de opleiding Sport en Bewegen volgt op het Vitalis College in Breda, hier hoopt hij dit jaar voor te slagen. Daarna wil hij nog een 1-jarige studie Social Work gaan volgen. Voor zijn huidige opleiding loopt Nofel stage bij TSC. Hier traint hij dit seizoen ook de JO13-1 waar hij geniet van het training geven aan de kids ‘‘ik vind het leuk om te zien dat de spelers beter worden en dat ik me inbreng daarin heb’’. Met VV Oosterhout wil hij het volgende seizoen een promotie afdwingen dus op trainingen en tijdens wedstrijden er vol voor gaan met zijn allen niet verzaken en de zaak op scherp blijven houden, thats the spirit. Hij eist van zijn teamgenoten een professionele houding en discipline tijdens de trainingen en wedstrijden.

Bron & foto: VV Oosterhout

Voor meer artikelen over VV Oosterhout klik hier