V.V. Bavel en Jim Verhaart gaan langer met elkaar door. Het contract van de hoofdtrainer is met een seizoen verlengd. Jim, die pas een paar officiële wedstrijden heeft kunnen coachen door het stilleggen van de competitie, is bezig aan zijn eerste seizoen bij de vereniging. 

HappyPoint_desinfectie

De oefenmeester is blij dat hij de kans krijgt om zich te bewijzen en verder te bouwen: “Ik ben echt vereerd dat de club het vertrouwen in mij heeft uitgesproken. Ik zie het als een groot compliment dat de club met mij door wil, ondanks dat we bijzonder weinig wedstrijden hebben gespeeld.”

Ook de spelersgroep is blij dat Jim volgend seizoen voor de groep zal staan. Na een stroeve start in de hoofdklasse, begon het steeds beter te lopen. Jim hoopt dan ook snel weer op het veld te staan en verder te kunnen bouwen: “Laten we vooral niet overhaast beslissingen nemen en vooral aan de gezondheid van iedereen denken. Maar ik sta, net als iedere voetballiefhebber, te popelen om weer aan de slag te kunnen.”

Voor zijn overstap naar v.v. Bavel trainde Jim onder meer het eerste vrouwenelftal van Virtus uit Zevenbergen. Maar bij v.v. Bavel is hij op een hoger niveau werkzaam. “Je merkt aan alles dat de vrouwen- en meidentak er hier niet zomaar bijhangt. Mede daardoor heb ik het erg naar mijn zin”, vertelt Jim.  V.V. Bavel omarmt al hele lange tijd het vrouwen-en meidenvoetbal. Met vier vrouwenteams bij de senioren en twee meidenteams bij de jeugd, maakt de club haar naam waar.

Klik hier voor meer artikelen over Bavel
Klik hier voor meer informatie over Bavel