Groen-Wit is de nieuwe competitie goed gestart. Op de regenachtige zondag stond de wedstrijd Groen-Wit tegen Rood Wit Blauw (RWB) op het programma. Het werd een middag met veel goals.

De wedstrijd begon afwachtend van beide kanten, het bleef dan ook lang 0-0. Totdat er een vrije trap werd toegekend aan Groen-Wit niet lang voor rust. Sterspeler Mouchine Zerouali mocht achter de bal gaan staan en met succes, hij trapte de bal op prachtige wijze in de bovenhoek.

Na de rust bleef het niet bij 1-0. De spits van Groen-Wit Tijn van Galen stiftte de bal over de keeper heen van RWB en zo werd het dus 2-0. Daarna mocht mocht Mouchine Zerouali weerd achter de bal staan voor een vrije trap. Dit resulteerde opnieuw tot een goal, 3-0 dus. Groen-Wit dacht op dat moment dat de drie punten binnen waren en het verslapte, de 3-1 volgde hierdoor. RWB kreeg weer wat hoop maar Zerouali maakt daar een eind aan. Dit keer niet vanuit een vrije trap maar vanaf 11 meter maakte hij zijn goal.

Toch wist RWB nog één keer door te drukken en zo werd het nog 4-2. Zerouali kreeg het vervolgens weer op zijn heupen en hij chipte de bal over de keeper heen, 5-2. Dit was ook meteen de uitslag.

Foto: RWB 

 

Geef een reactie