vvbavel-addy

In de zoektocht naar een nieuwe teamleider voor het vlaggenschip, is v.v. Bavel uitgekomen bij een oude bekende. Addy van der Linden loopt al meer dan dertig jaar rond op sportpark De Roosberg. Dat krijgt met deze rol een mooi vervolg. “Ik kijk er naar uit om weer iets voor deze mooie club te kunnen doen.’’

HappyPoint_desinfectie

 

Vanaf zijn zesde levensjaar speelde Addy al wedstrijden op de Bavelse velden. Dit hield hij, na een jarenlange carrière in de selectie, tot zijn achtendertigste vol. “Het driemaal op en neer reizen vanuit mijn woonplaats Amersfoort werd echt te veel. Het derde elftal was nog wel een optie, maar ik wil ergens altijd vol voor gaan.”

Hij ging het sociale aspect en de binding met de club al snel missen. “Ik had het gevoel dat ik de club te veel aan het verliezen was. Het gevoel overheerste dat ik niet meer wist wat er speelde en dat ik nergens meer bij hoorde. Deze uitdaging kwam dus eigenlijk op een perfect moment. Ik heb niet lang getwijfeld om het definitief te maken. De gesprekken met de trainer voelden vanuit twee kanten ook erg goed”, vertelt de fanatiekeling vol enthousiasme.

De geboren Baviaon kijkt uit naar wat er komen gaat. “Wanneer de spelers mij nodig hebben, wil ik er voor ze zijn. Ook denk ik een belangrijke rol te gaan spelen in het opvangen van de nieuwe spelers en de jongens die vanuit de jeugd zijn doorgestoomd. De kern van het team is vrij jong, dus dat vraagt natuurlijk altijd wat meer aandacht. Ik weet vanwege mijn ervaring in het eerste en tweede team precies hoe het werkt.”

Bavel 1 gaat komend seizoen spelen in de tweede klasse. “Dat is natuurlijk een enorme uitdaging. Proberen te handhaven is het eerste wat je dan zegt, toch denk ik dat we gewoon leuk kunnen meedoen.”

Klik hier voor meer informatie over VV Bavel
Voor meer artikelen van VV Bavel klik hier