SHAL VOETBAL CLINIC OP 18 AUGUSTUS BIJ RKSV HALSTEREN

Zit je vakantie er inmiddels op, ben je tussen de 7 en 14 jaar oud en ben je weer klaar voor een nieuw voetbalseizoen? Dan is de Shal Voetbal Clinic echt wat voor jou! Op zaterdag 18 augustus organiseert Shal Consulting van 13.00 tot circa 17.00 uur op sportpark De Beek een voetbalclinic met professionele voetballers.

Altijd al eens op de foto willen staan met Danilho Doekhi (Vitesse) of de panna-knockout- trucjes willen leren van voormalig zaalvoetbal-fenomeen Jermain Vanenburg? Of wil je de kunsten afkijken van de voetbaltweeling Rodney (FC Eindhoven) en Milton Klooster (AS Trencin)? Meld je dan zo snel mogelijk aan samen met een vriendje of vriendinnetje of iemand uit je team en kijk hoe ver jij al bent in jouw carrière als (prof)voetballer!

De clinic vindt plaats op zaterdagmiddag 18 augustusvan 13.00 tot en met circa 17.00 uur. Deelname kost € 15,00 p.p.. Omdat sommigen nog met vakantie zijn kunnen jullie je tot en met zondag 12 augustus a.s. per email voor de clinic aanmelden. Stuur daarvoor een email naar voetbalclinic@rksvhalsteren.nl. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, je (nieuwe) team en of je wel of geen lid bent van RKSV Halsteren.

Het programma zal een variatie zijn tussen verschillende trainingsvormen door een professional: afwerkvormen, panna-knockout en het spelen van duels samen.

Alle deelnemers krijgen:

  • Foto met een professionele voetballer
  • Persoonlijk deelname-certificaat ondertekend door een professionele voetballer

Op de website www.rksvhalsteren.nl volgt binnenkort meer informatie over de Shal Voetbal Clinic.

Geef je zo snel mogelijk op, want het aantal deelnemers is beperkt. Pak deze kans en train als een echte pro, zodat je klaar bent voor een mooi voetbalseizoen!