NVS

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal om die meestal plaatsvinden in de kantine. De vorige week spraken we met de mannen van Papendrecht 3, deze keer is het aan de heren van NVS 3.

NVS 3 komt uit op de zondag in de vijfde klasse en vertegenwoordigt de negende plaats op de ranglijst in de competitie. Na elf wedstrijden te hebben gespeeld wisten ze drie keer te winnen, speelden ze geen een keer gelijk en verloren ze de overige acht wedstrijden. Dit brengt ze op een puntentotaal van negen punten uit elf wedstrijden.

In de komende dagen kunt u interviews verwachten met de spelers en leider van het elftal Koos Smits, Niek van Gurp en ‘captain derde helft’ Matthijs Muit. Deze trainer en spelers, met ieder zo zijn eigen taak, nemen ons mee in de wonderlijke wereld van de onderste regionen van het amateurvoetbal.

De mannen van NVS 3 nemen ons mee in het rijke verleden en het heden van het befaamde elftal. Daarnaast worden onderwerpen als disco douchen en uiteraard de derde helft besproken. De trainer gaat ons meenemen in zijn manier van het elftal onder controle houden en de manier hoe hij zijn ploeg voorbereid. Tot slot zal de derde helft natuurlijk ook niet onbesproken blijven.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com.

Wil je meer informatie over de club NVS? Klik hier.