CvdW: v.v. NVS - Voorbeschouwing komend weekend

Deze editie was v.v. NVS de Club van de Week en komend weekend speelt het eerste elftal van de club uit tegen Aardenburg. De thuiswedstrijd tegen Aardenburg op 5 november 2017 eindigde in een 5-3 overwinning voor de club uit Nieuw-Vossemeer.

NVS staat momenteel met 40 punten op de tweede plaats met vier punten achterstand op koploper Vogelwaarde, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld. De dorpsclub is dus nog volledig in de race voor het kampioenschap in zondag 5A. Aardenburg staat met 29 punten op een verdienstelijke vijfde plaats. VoetbalJournaal vroeg een aantal mensen van NVS om een voorspelling te doen voor aankomende zondag.

Ferry van Geel
Voor NVS 1 is het spelen op natuurgras momenteel een uitdaging, meent Van Geel. ‘’Wij beschikken zelf namelijk over een kunstgras, waar het eerste elftal zowel op traint als de thuiswedstrijden op speelt. Ik hoop dat de spelers er zelf geloof hebben in het feit dat zij nog kunnen promoveren. Daarnaast is het zelfs nog steeds mogelijk om kampioen te worden. Als ze er als team naar Aardenburg toe gaan en bereid zijn te werken voor elkaar, dan ben ik ervan overtuigd dat NVS zal winnen.’’ Ferry van Geel voorspelt een 2-1 overwinning voor de club uit Nieuw-Vossemeer.

Niek van Gurp
Middenvelder Niels van Gurp verwacht een lastige wedstrijd maar uiteindelijk wel een overwinning. ’’Wedstrijden in Zeeuws-Vlaanderen zijn altijd lastig, maar hopelijk zitten we na afgelopen zondag weer in de juiste flow. Ik hoop op een mooie 1-2 overwinning zodat we mee blijven doen om het kampioenschap.’’

Het VoetbalJournaal bedankt v.v. NVS voor haar medewerking en wenst de club veel succes de rest van het seizoen!

CvdW: v.v. NVS - Voorbeschouwing komend weekend