wim-roovers-vv-steenbergen

Vandaag in Corona advies met spreken we met Wim Roovers, voorzitter van VV Steenbergen. In het verleden speelde Wim zelf bij KPJ Prinsenbeek. Sinds één jaar is Wim weer voorzitter van de club uit Steenbergen. Na een onderbreking van drie jaar. Daarvoor was Wim al vijf jaar penningmeester en voorzitter.

HappyPoint_desinfectie

Voor de toekomst houdt Wim zich op dit moment veel bezig met het leveren van de juiste voorzieningen voor de club. Gericht op de kwaliteit van de velden, kleedkamer en de speelmaterialen. Sportief gezien is het toch een mooie tijd voor de club. “We zien een toename het aantal leden binnen de club, vooral bij de jongsten. Dit is toch een mooie trend.”

VV Steenbergen wordt toch wel het hardst getroffen in het sociale aspect. “Wij kunnen in veel mindere mate sport aanbieden voor de leden van de vereniging. ” Om de club toch overeind te houden start de club verschillende acties: de jaarlijkse bonbons actie en ook de verkoop van mondkapjes met het clublogo. “Daarnaast probeert onze penningmeester zoveel mogelijk gebruik te maken van de steunmaatregelen.”

Tips voor leden van andere verenigingen zijn er ook van de kant van Wim. “Vrijwel alle clubs hebben wel acties of andere werkzaamheden waar leden bij kunnen helpen, in deze tijd gewoon doen dus!” Als Wim op dit moment iemand moet opnoemen waar hij lovend over is dan is het wel Jolanda Augustijn die over de wedstrijdzaken gaat bij de vereniging.

“Hopelijk is het virus snel onder controle, zodat we het ‘gewone’ leven weer op kunnen pakken. Corona en voetbal is geen gelukkig huwelijk.”

Wij willen Wim bedanken en succes wensen in deze lastige periode.

Klik hier voor meer artikelen over VV Steenbergen
Klik hier voor meer informatie over VV Steenbergen