Het gras op de velden van RSV en VV Schijf groeit dit seizoen weer als kool en beide voetbalclubs mogen Bartels Montage uit Sprundel hiervoor danken. Het bedrijf plaatste bij de verenigingen ondergrondse beregeningsinstallaties, waardoor de grasmatten optimaal besproeid kunnen worden.

Bartels Montage uit Sprundel is een jong en dynamisch familiebedrijf, dat deskundig advies geeft en maatwerkoplossingen biedt voor alle technische vraagstukken. Door de jaren heen is het familiebedrijf van de familie Bartels, dat momenteel wordt aangestuurd door de broers Ronald en Maurice, uitgegroeid tot een ervaren dienstverlener op mechanisch vakgebied. Voor onderhoud, revisie en nieuwbouw zijn zij een deskundige en toegewijde partner. Diverse waterschappen en gemeentes maken reeds gebruik van de diensten van Bartels Montage.

DOELEN
De deskundige en ervaren werknemers stellen dagelijks alles in het werk om hun klanten goed te bedienen en door de korte lijnen binnen het bedrijf kan er snel worden geschakeld. Het bedrijf verhelpt onder meer storingen aan motoren, pompen, aandrijvingen en machines. Daarnaast begeleidt het bouwprojecten en is het gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties, onder andere op sportterreinen. Ook zijn op diverse voetbalvelden in de regio aluminium doelen te bewonderen in diverse maten, die door Bartels zijn geproduceerd en geleverd.

POP-UP SPROEIERS
Mede hierdoor werd Bartels Montage afgelopen zomer succesvol ingeschakeld door de gemeente Rucphen en de voetbalverenigingen om alle voetbalvelden van voetbalverenigingen RSV en Schijf te voorzien van ondergrondse beregeningsinstallaties. Hierdoor kunnen de grasmatten het hele seizoen optimaal, duurzaam en efficiënt worden beregend. “In het verleden moesten de vrijwilligers op de clubs met buizen en regenhaspels aan de slag als ze de velden wilden beregenen, nu zijn de velden voorzien van pop-up sproeiers”, zegt Ronald Bartels. “Met een computergestuurd programma kunnen ze bij vv RSV en vv Schijf nu zelf bepalen wanneer je de sproeiers aanzet. Dit programma werkt heel handig en gebruiksvriendelijk en is daarnaast absoluut niet arbeidsintensief.”

Samen met partner Bas van Oosterhout Beregeningstechniek uit Hoeven heeft Bartels Montage heel wat uurtjes doorgebracht op de sportparken, maar het resultaat mag er zijn. “Hopelijk beleven beide clubs een goed seizoen op hun mooie velden”, aldus Ronald Bartels. Ook professionele hulp nodig bij grote projecten? Kijk op de site van Bartels Montage http://www.bartelsmontage.nl.