RSC Alliance realiseert zich als geen ander dat ze de leden keihard nodig heeft om de vereniging te blijven die ze al sinds 1918 met grote trots is. Met het nieuwe beleid en speerpunten is de club ervan overtuigd dat straks iedereen bij Alliance wil spelen.

“We streven ernaar om op een rustige manier te blijven groeien met alleen maar leden die heel graag in het rood-zwarte tenue willen spelen, die onze normen en waarden een heel seizoen uitdragen en die constructief willen bijdragen aan het zijn van een geweldige vereniging”, zegt voorzitter Robert Hopstaken.

“Vandaar dat wij in het seizoen 2019-2020 een geweldige ledenactie hebben, waar ook jij direct van kan profiteren. Breng jij een nieuw lid of nieuwe vrijwilliger aan, dan profi teer je van minimaal 25 procent korting op jouw contributie.”

D’N BULT ROOKVRIJ
Onlangs heeft het bestuur van Alliance een eerste stap gezet naar een rookvrij sportpark Kortendijk (bijnaam: d’n Bult). De KNVB is sinds 2017 partner van de beweging ‘Rookvrije Generatie’. Het goede voorbeeld, binnen en buiten de lijnen, is daarbij van groot belang. Want zien roken, doet roken. Alliance gaat dit initiatief van de KNVB dan ook ondersteunen.

Waardevolle sponsoren binden Alliance heeft het binden van Alliancers hoog op het prioriteitenlijstje staan. De Roosendaalse club zet grote stappen in de goede richting. Het bedrijf van Erik den Ouden staat vanaf komend seizoen bijvoorbeeld op alle tenues van de jeugdelftallen. Ook zullen zijn naam en logo op het sportpark te zien zijn. Erik is een clubman. Hij was speler, blijft supporter en gaat nu zijn sponsorschap verder uitbreiding met het hoofdsponsorschap van de jeugd. “Clubmensen binden aan Alliance is een belangrijk doel voor ons als bestuur. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Erik”, aldus Melvin van Mourik, bestuurslid sponsorzaken.

Naast een nieuwe sponsor voor de jeugd heeft Alliance het contract met hoofdsponsor Voets Assurantiën met twee jaar verlengd. Daarbij is een optie opgenomen voor een verdere verlenging.

“Met Voets Assurantiën hebben we een zeer bereidwillige hoofdsponsor, die gelooft in de ambities van de vereniging”, legt Van Mourik uit. Dankzij de nieuwe verbintenis staat Voets in elk geval ook de komende twee seizoenen op de shirts van Alliance 1 en 2. “Ik ben ontzettend blij met de voortgang in de samenwerking en wil Voets Assurantiën bedanken voor de ondersteuning van afgelopen jaren en hoop op een mooi vervolg. Met onze nieuwe Quick tenues is de eerste stap gezet.”