wesley-sneijder

Wesley Sneijder was vanochtend te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. De ex-profvoetballer schoof samen met Kees Jansma in de studio aan n.a.v. Wesley zijn biografie. Sneijder deed een paar opvallende uitspraken over Ajax, Voetbal Inside en zijn liefdesleven.

Happy-point

Wesley Sneijder over de totstandkoming van zijn biografie: “Je gaat terug in het verleden en ik ben nooit iemand geweest die terugkeek, ik kijk altijd vooruit. Voor deze biografie moest ik terug en dan word je toch weer met je neus op de feiten gedrukt. Dat was soms wel pittig.”

Wesley Sneijder over de berichten van Ajax-supporters dat hij niet meer welkom is in Amsterdam: “Ik heb gereageerd op social media met een knipoog en daarmee is het voor mij ook klaar. Ik heb nu niets meer te zeggen tegen Ajax-supporters. De echte supporters weten hoe het zit. Het is uit z’n verband gerukt, ik heb een mooie plek voor Ajax in m’n hart.”

Hannelore Zwitserlood: “Je hebt het ook over je liefdesleven. Heeft Yolanthe er nog op gereageerd?”
Wesley Sneijder: “Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?”

Frank Dane: “Hoe is de situatie nu?”
Wesley Sneijder: “Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.”

Wesley Sneijder over de rel rondom Voetbal Inside: “Ik vind het een beetje kinderachtig allemaal. Dat je van zoiets kleins, zoiets groots moet maken: dat vind ik jammer.”
Frank Dane: “Ben je team Wilfred of ben je team René en Johan?”
Wesley Sneijder: “Als ik echt een keuze moet maken, dan ben ik team Johan. Johan is eerlijk, oprecht en recht voor z’n raap.”

Radio 538 – De 538 Ochtendshow

Bekijk hier het gesprek van Wesley Sneijder bij 538!