UEFA Champions League

Op dinsdag 10 december speelt AFC Ajax in de Champions League tegen Valencia. Op woensdag 11 december zendt Veronica vanaf 20.30 uur de UEFA Champions League wedstrijd tussen Bayer Leverkusen – Juventus op de slotspeeldag in de groepsfase van de UEFA Champions League uit. De live uitzendingen gaan om 20.30 uur van start met de voorbeschouwing, om 21.00 uur is de aftrap.

De uitzending Ajax – Valencia wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks, de analisten voor deze wedstrijd zijn Johan Derksen en Wim Kieft. Op locatie is de verslaggever Wytse van der Goot, en het commentaar komt van Vincent Schildkamp. Het is de laatste groepswedstrijd.De Amsterdammers zijn koploper, maar kunnen bij verlies tegen Valencia ingehaald worden door zowel de Spanjaarden als Chelsea. Ajax moet dus minstens gelijkspelen om door te gaan in de Champions League. De wedstrijd in Valencia won de koploper van Nederland met 3-0.

De uitzending Bayer Leverkusen – Juventus wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. In de studio is de voor-en nabeschouwing in handen van Rene van der Gijp en Wim Kieft. De verslaggever op locatie is Hélène Hendriks. Het commentaar van de wedstrijd komt van Wytse van der Goot. De verslaggever op locatie is Wytse van der Goot.

Bron: Talpa TV

Lees hier een ander artikel over het Hoeksche Waard zaalvoetbaltoernooi.