Champions League

Op woensdag 27 november speelt AFC Ajax in de Champions League de return wedstrijd bij Lille. Op dinsdag 26 november zendt Veronica vanaf 20.30 uur de Champions League wedstrijd tussen Juventus – Atletico Madrid uit. De live uitzendingen gaan om 20.30 uur van start met de voorbeschouwing, om 21.00 uur is de aftrap.

De uitzending Lille – Ajax wordt gepresenteerd door Wilfred Genee, de analisten voor deze wedstrijd zijn René van der Gijp en Wim Kieft. Op locatie, bij stadion Pierre-Mauroy in Frankrijk, is verslaggever Hélène Hendriks en het commentaar komt van Wytse van der Goot. De wedstrijd is de voorlaatste wedstrijd in de groepsfase. Ajax won op 17 september thuis van Lille met 3-0 (doelpunten van Promes, Alvarez en Tagliafico).

De uitzending Juventus – Atletico Madrid wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. In de studio is de voor- en nabeschouwing in handen van Johan Derksen en Wim Kieft. Het commentaar van de wedstrijd komt van Vincent Schildkamp. De verslaggever op locatie is Wytse van der Goot. Juventus is koploper in Groep D en al zeker van plaatsing voor de volgende ronde. Atletico Madrid daarentegen is nummer twee.

Bron tekst en foto: Talpa TV
Lees hier ook een ander artikel over de vrouwen van ZVG.